Skip to Content

This cache has been archived.

Luttu: Aika mennä arkistoon. Ympäristöä on hieman möyritty, ja purkin paikka paljastunut ja jästittykin kevään/kesän aikana.
Tässä ehkä malliesimerkki siitä, että DNF-logit ovat tärkeitä. Edellinen löytö on huhtikuulta, ja sen jälkeen on tullut yksi DNF-logi (kiitos siitä, oli tärkeä tietää että purkki on ehkä kadonnut, kuten olikin!).
Vapautetaanpas paikka mahdollisille muille kätköille. Kiitoksia lähes puolesta tuhannesta käynnistä näiden yli 9 vuoden aikana! Mukavaa kätköilyä kaikille :)

More
<

Merikarvia Friikooli

A cache by Luttu Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 04/12/2009
Difficulty:
1 out of 5
Terrain:
1.5 out of 5

Size: Size: small (small)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

Friikooli, eli Krookan sataman veneluiska-alue on yleisesti veneiden noston/laskun käytössä. Lisäksi alueella on mattopesulaituri ja VPK:n vene. Alue on entinen Merikarvian sahan lauta-alue.

ENGLISH:

"Friikooli", Frigård or something is an area of the Krookka main harbour, in which people put their boats to the water and back. In addition, there is a carpet washing place and a volunteer fire department's boat harbour.

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

482 Logged Visits

Found it 471     Didn't find it 2     Write note 1     Archive 1     Temporarily Disable Listing 1     Publish Listing 1     Needs Maintenance 1     Owner Maintenance 4     

View Logbook | View the Image Gallery

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.