Skip to Content

This cache is temporarily unavailable.

Stone'5: Kätkö lienee hävinnyt. Tarjoan tämän listauksen adoptoitavaksi, jos joku on halukas sen ottamaan. Muussa tapauksessa arkistoin sen lähiaikoina.

More
<

Kotkonkärki I

A cache by Stone'5 Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 04/12/2009
Difficulty:
2 out of 5
Terrain:
2 out of 5

Size: Size: regular (regular)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

Tältä regular-kokoiselta kätköltä on näkymä Vitsiälänlahdelle. Aivan nollapisteen vieressä on tien levennys, johon voi pysäyttää auton kätkön haun ajaksi. Rasia saattaa jäädä talvella lumen alle.


Kotkonkärjen luonnonsuojelualue sijaitsee noin kilometrin pituisessa niemessä Hauholla. Tämän Vitsiälänlahden ja Hauhonselän ympäröimän alueen kuuluisin nähtävyys on suosittu Witsiälän tanssilava.

Luonnonsuojelualueen hiekkakuopille asti kulkee ajoura, jonka päähän voi jättää auton (ks. additional waypoint). Loppumatka sarjan muille kätköille taittuu maastokelpoisille polkupyörille sopivaa polkua pitkin. Alueella liikkuu usein kalastajia, sienestäjiä ja virkistysretkeilijöitä, minkä johdosta kätköä ei tule jättää näkyviin.

Tärkeää: Kätkö sijaitsee luonnonsuojelualueella, joten käyttäydythän sen mukaisesti! Mitään kasveja ei saa repiä tai tuhota. Kätkörasian esiin saamiseksi ei tarvitse siirtää mitään muuta kuin itse kätköä. Muistathan myös, että roskien jättäminen luontoon ei ole sallittua.

Please notice: This cache is located on a conservation area. You may not tear or destroy the growth. The only you need to move is the cache itself. Please remember that littering is also prohibited!

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

438 Logged Visits

Found it 416     Didn't find it 9     Write note 7     Temporarily Disable Listing 2     Enable Listing 1     Publish Listing 1     Owner Maintenance 1     Post Reviewer Note 1     

View Logbook | View the Image Gallery of 5 images

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.