Skip to Content

This cache has been archived.

FGR4: Cache archived.

More
<

Kultavuori

A cache by Jarde Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 4/19/2009
Difficulty:
2 out of 5
Terrain:
2.5 out of 5

Size: Size: small (small)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

Helppo peruskätkö Kultavuoren pururadan maastossa. Nimestä huolimatta minkäänlaista isompaa töppyrää alueella ei ole.

Kultavuoren "puru"rata sijaitsee Kultavuoren, Katajalaakson ja Alakylän asuntoaluiden rajamaastossa. Virallisesti se kait sijaitsee Kultavuoren alueella.

Kätkö ei ole aivan lenkkeily-/hiihtoreitin varrella, joten järin suurta jästivaaraa ei ole. Lenkkeilyreitiltä kuitenkin näkee jos joku häärii kätkön läheisyydessä. Melko läheltä kätköä menee myös polku jota jonkun verran käytetään, ja sitä pitkin on myös hyvä lähestyä kätköä.

Waypointeissa on pari hyvää paikkaa johon auton voi jättää. Ensimmäinen on lähempänä kätköä mutta on vain erään kadun päässä. Pururadan oikea parkkipaikka on kakkoswaypoint, mutta sieltä on hieman pidempi matka kätkölle.

Pyörällä pääsee myöskin kätkölle. Maastopyörällä pääsee melko vaivattomasti aivan kätkön viereen, muilla pyörillä liikuttaessa pyörän joutuu jättämään polun varteen josta on vain lyhyt matka kätkölle.
Koirien kanssa pääsee myöskin kätkölle, mutta varsinkin pidempikarvaisille saattaa tarttua turkkiin kaiken näköistä moskaa, mm. käpyjä, havunneulasia yms.

Huom! Kätkön koordinaateissa saattaa olla jonkinlaista heittoa koska ne ovat kahden mittauksen "keskiarvo", koska nuo kaksi mittausta eroavat toisistaan yli 20 metriä. Kätkö on kuitenkin sen verran helppo että koordinaattien heitosta ei kait ole kauheasti haittaa.

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

147 Logged Visits

Found it 128     Didn't find it 6     Write note 6     Archive 1     Needs Archived 1     Temporarily Disable Listing 1     Publish Listing 1     Owner Maintenance 2     Post Reviewer Note 1     

View Logbook

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.