Skip to Content

<

Haukankierros # 2 Haukkakallio

A cache by konta1, adopted by Helovirta Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 05/05/2009
Difficulty:
2 out of 5
Terrain:
4 out of 5

Size: Size: regular (regular)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:


Regular-purkki Haukankierroksen varrella, hieman tavallista vaikeammassa paikassa. Maasto voi olla todella vaarallinen sateella ja lumen aikaan. Kuivallakaan kelillä ei tarvitse uhkarohkeita temppuja tehdä.Vältä turhaa kalliokasvillisuuden kuluttamista. Kannattaa tutustua koko kätkökuvaukseen huolella

Luontopolkua huoltaa ja ylläpitää Keuda, Mäntsälän opaskeskus. Heidän tekstiään mukaillen: Haukankierroksen luontopolku kulkee monimuotoisessa metsämaastossa ja jyrkät mäet, sekä paikoin epätasainen polku tekevät siitä vaativan (?) vaelluskohteen. Hyvät vaellusjalkineet helpottavat kulkua joskus liukkailla kalliopoluilla. Merkitty reitti sivuaa kätköä melko läheltä. Jos kulkee koko reitin (n.5,2 km, aikaa kuluu n. 1,5 h) näkee matkan varrella mm. vanhan metsän suojelualueen, komeita kallioiden päältä avautuvia maisemia, suolampia, rehevän purolehdon, pirunpellon ja lähteen. Reitin varrella, lähellä Kaatuvakalliota on myös kota, jossa voi grillata ne mukaan otetut slördet. Myös puucee löytyy täältä.Kuva 1: piruko täällä on kiviä heitellyt?

Haukankierroksen voi kiertää mielensä mukaan kumpaan suuntaan vain. Reitin alku- ja päätepisteenä toimii Saaren kartanon miljöössä sijaitseva opaskeskus. Opaskeskuksessa on pieni, mutta laadukas retkeilytarvikemyymälä ja -vuokrauspiste, sekä WC.

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

181 Logged Visits

Found it 163     Didn't find it 11     Write note 6     Publish Listing 1     

View Logbook | View the Image Gallery of 13 images

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.