Skip to Content

This cache has been archived.

Rec77: Luonto oli vallannut kätköpaikan takaisin itselleen, joten antaa eläinten pitää kotinsa ja kuopataan tämä kätkö. Kiitos kaikille, jotka kävivät etsimässä :)

More
<

Aseenkätkijä

A cache by rec77 & pöllö Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 5/10/2009
Difficulty:
3.5 out of 5
Terrain:
2.5 out of 5

Size: Size: large (large)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

Kätkö sijaitsee Kiimingin koillispuolella Vehmaansuontien varressa
(tunnetaan myös nimellä vanha Kuusamontie).

Asekätkentä oli suosittua "harrastetoimintaa" jatkosodan jälkeen (visit link) . Aseita kätkettiin ympäri Suomea mahdollistamaan sissisodankäynti sellaisessa tilanteessa, jossa Neuvostoliitto yrittäisi miehittää maamme. Valitettavasti asekätkentä oli hieman kyseenalaista Moskovan välirauhansopimuksen takia ja lopulta 1488 henkilöä tuomittiin aseiden kätkemisestä. Myös Kiimingissä toimi suojeluskunta, joka lakkauttamisensa jälkeen puuhaili asekätkennän parissa.
Kätkö sijaitsee alueella, jonne aseita kuuleman mukaan aikanaan kätkettiin ja kaikkia kätköpaikkoja ei ole vieläkään löydetty, joten kannattaa pitää silmät auki yllättävien löytöjen varalta ;). Kätkö sijaitsee yksityismaalla ja lähistöllä on myös kesämökki, mutta älä anna sen häiritä kätkön etsimistä, sillä kätkölle on kysytty maan-/mökinomistajan lupa. Auton voit jättää Vehmaansuontien varteen, kts. parkkipaikan koordinaatit.

HOXHOX!!!!!!! Viime aikoina on tullut pari "löydetty" loggausta, vaikka logikirjasta ei löydy nimmareita. Eli kuten kätkökuvauksessa mainitaan "kannattaa pitää silmät auki yllättävien löytöjen varalta" tarkoittaa käytännössä juuri sitä että saatat löytää jotain, mutta se ei välttämättä ole itse kätkö. Kätkössä on kaikkien ohjesääntöjen mukainen kätkötiedote, logivihko (jossa lukee kätkönnimi ja gc-koodi) ja vaihtotavaraa. Eli kätkön voi logata löydetyksi vasta sitten, kun nimimerkki on logikirjassa!
Hauskaa kätkön etsintää :)

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

125 Logged Visits

Found it 108     Didn't find it 6     Write note 5     Archive 1     Temporarily Disable Listing 2     Enable Listing 2     Publish Listing 1     

View Logbook | View the Image Gallery

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.