Skip to content

This cache has been archived.

MildasVänner: Tack för påminnelsen. Dags att säga adjö till denna cache.

More
<

En vandring på regementet

A cache by MildasVänner Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 06/07/2009
Difficulty:
2 out of 5
Terrain:
1.5 out of 5

Size: Size:   small (small)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

Sorry, this Wherigo-cache is currently only availible in Swedish, an English version is being under construction.

Före detta Amf1

Välkomna till en promenad runt det före detta regemenstområdet på Rindö! Ni kommer tas med på en promenad runt området och besöka några platser längs vägen för att samla ledtrådar som så småningom leder er till en cache. Börja promenaden vid den publicerade startkoordinaten. För att nå fram behöver ni ladda ner och köra en sk. Wherigo-cartridge. Ni finner den här. Ni behöver också en GPS som hanterar detta (fn. Garmin Oregon eller Garmin Colorado) alt. en Pocket PC med en GPS och en Wherigo-reader (laddas ner på www.wherigo.com).

Räkna med ca en timmes promenad för den ovane. En bra förberedelse för att göra besöket trevligare är att ni spelar igenom den tutorial innan som finns för att bekanta er med funktionerna i programmet.

Ge gärna feedback i loggarna vad ni tyckte om detta. Hittar ni några buggar (förmodligen) är vi jätteglada om ni meddelar oss detta så vi kan rätta till dom.

Lycka till!!
MildasVänner

Additional Hints (No hints available.)Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.