Skip to Content

<

Kalimenrata

A cache by hanex Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 06/05/2009
Difficulty:
3 out of 5
Terrain:
2 out of 5

Size: Size: small (small)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

Helppo peruskätkö Kalimen ampumaradan läheisyydessä.

Kello-Kalimen ampumaradalla oli vielä muutama vuosi sitten haulikko-, että kiväärirata. Kuitenkin haulikkorata jouduttiin sulkemaan tilan puutteen vuoksi. Nykyään ampumadalta kajahtaa 6000 kiväärin laukausta vuodessa.

Ampumaradan laajennustyöt ovat tulossa lähitulevaisuudessa. Ampumaradan haittoja vähennetään ja sen turvallisuutta lisätään. Suurimpia toimia ovat kivääriradan ammuntasuunnan muutos ja taustavallin yläreunan nostaminen vähintään 2,5 metriä taulujen yläreunan yläpuolelle. Myös ampumakatoksen melusuojausta parannetaan.

Sallitut radan ammunta-ajat:
Arkisin: 17-21
Lauantaisin: 10-20
Sunnuntaisin: 12-20

Ammunta radalla on sallittua vain valvovan silmän alla.

Radan tapahtumista lisätietoa täältä

------------

[FIN]
Kätkö sijaitsee radan läheisyydessä, kuitenkaan rata-alueelle EI TARVITSE mennä kätköä etsimään !!!

Kätkö on sijoitettu siten, että ammuntojenkin aikaan sen hakeminen on turvallista (sijaitsee kivääriradasta sivussa ja välissä on myös turvavalli). Mikäli kuitenkin epäilet omaa turvallisuuttasi jätä kätkö hakematta ammuntojen aikana.

Kätkön läheisyydestä lähtee myös luontopolku jonka varrelle on pystytetty kylttejä informoimaan riistanhoidosta sekä metsän eläimistä. Luontopolun varrella on myös laavu + puusee ja nuotiopaikka. Polku kiertää lenkin ja sen pituus on yhteensä 2-3 km.

Mikäli radalla ei ole ammuntoja on sinne kulkeva tie suljettu lukitsemattomalla puomilla, radalle ominpäin autolla kulkeminen ei ole kuitenkaan suotavaa. Voit jättää autosi esimerkiksi pisteeseen (PARKKI) ja jatkaa matkaasi kävellen polkua pitkin kätkölle. Talvisin parkkikoordinaatteihin pääsy autolla voi olla hankalaa, joten joudut miettimään reittisi.

Alueella saattaa olla pieneläimien pyyntiin tarkoitettuja pyydyksiä, älä koske niihin, kätkö ei ole niissä :)

[ENG] YOU DON'T HAVE to go to the shooting range when searching the cache.

The cache is hidden so that it's safe to search it even if there are someone shooting at the range. If you still suspect your safety don't go seaching the cache during the shootings.

The starting point of the Nature trail is located near of the cache. There are also a lean-to (LAAVU) + wc and fireplace along the trail. Length of the trail is 2-3km.

The road to the shooting range is closed by gate. You can park your car to point (PARKKI) and approach the cache along the trail by foot.

Small animal traps in the area doesn't include the cache.

Additional Hints (No hints available.)Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.