Skip to Content

<

Tapanilan hiihtomaja

A cache by Tiia2 Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 06/20/2009
Difficulty:
2.5 out of 5
Terrain:
1 out of 5

Size: Size: other (other)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:


Tämä peruskätkö on Tapanilan hiihtomajan lähistöllä. Hiihtomajaan ja sen ympäristöön liittyy paljon erilaisia muistoja. Entisten nuorten parkkarinkin voisi sanoa olevan samaa sarjaa tämän ”muistelokätkön” kanssa. Muistoista sen verran, että mm. Hurriganesin Rock And Roll All Night Long kasetin olen saanut käsiini ensimmäisen kerran hiihtomajan maisemissa ja vuosi oli 1973, eli levyn ilmestymisvuosi. Hiihtomajalla oli joku tapahtuma, johon sai toimittaa ”omaa” musiikkia. Kasetti vietiin hiihtomajalle soittoon ja silloin tärähti, eli se oli menoa kerrasta. Kyseisestä yhtyeestä ei ole irti päässyt sen jälkeen, vaikka Cisse ja Albert ovat olleet taivaallisessa orkesterissa jo hyvän aikaa. Paljon tuli aikoinaan vietettyä aikaa näissä maastoissa. Löytyypä ne parin geotiimin jäsenen nimikirjaimet hiihtomajan ikkunalaudasta edelleen. Tuli tarkistettua pari vuotta sitten.

Kätkössä ei ole kynää. Loki on keltavihreä/valkoinen ja muovia.

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

702 Logged Visits

Found it 562     Didn't find it 79     Write note 20     Temporarily Disable Listing 7     Enable Listing 7     Publish Listing 1     Needs Maintenance 14     Owner Maintenance 8     Update Coordinates 4     

View Logbook | View the Image Gallery of 2 images

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.