Skip to content

<

Koppero - Nuorisoseuratyötä Pohjois-Pohjanmaalla

A cache by miisa Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 06/30/2009
Difficulty:
1 out of 5
Terrain:
1.5 out of 5

Size: Size:   small (small)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:


Korvenkylän nuorisoseura, Valon Säde ry, on perustettu vuonna 1907. Nuorisoseuran talo, Koppero, sijaitsee Korvenkylän asuinalueella Oulun kaupungissa. Tämäkin nuorisoseura ja sen seuratalo ovat historiansa aikana nähneet ja kokeneet monenlaisia vaiheita. Tänä päivänä Korvenkylän nuorisoseura on oiva esimerkki nuorisoseuratoiminnan tyylistä pysyä ajassa mukana elävänä ja aktiivisena. Tämä energinen ja nuorekas seura tarjoaa alueensa asukkaille harrastusmahdollisuuksia lasten leikki- ja kädentaitokerhosta seniorijumppaan ja Korpi rock tapahtumaan. Erityisesti kiitosta on saanut Koppero-Teatterin toiminta. Pohjois-Pohjanmaan nuorisoseurojen liitto pitää vuosittain maakunnallisen teatterikatselmuksen, Tolarin, jossa jaetaan kunniakirjat parhaille näyttelijöille, ohjaajalle ja näytelmälle. Vuonna 2009 Koppero-Teatteri tuli jälleen palkituksi. He saivat kolme kunniakirjaa parhaista näyttelijäsuorituksista ja vuoden 2009 Tolarin näytelmällään Hallittu munaus.

Työlleen varoja hankkiakseen kopperolaiset vuokraavat nuorisoseuratalonsa tiloja yksityisille ja yrityksille erilaisten tilaisuuksien järjestämiseen. Koska kesäviikonloppuisin Koppero on vuokrattuna häätilaisuuksiin pihapiireineen ja parkkipaikkoineen nuorisoseurantalon pihapiirissä liikkuminen on silloin kielletty.

Käythän katsomassa Kopperon omat sivut täältä: (visit link)

Additional Hints (No hints available.)Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.