Skip to content

<

Oravakivensalmi

A cache by Sieppo Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 07/14/2009
Difficulty:
1 out of 5
Terrain:
1.5 out of 5

Size: Size:   small (small)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

[FIN] Helppo peruspurkki Nelostien taukopaikalla. Paikka sopii lapsille, mutta olkaa kuitenkin varovaisia, järven ranta on jyrkähkö paikka paikoin!

[ENG] Easy cache near highway 4. Nice with Kids, but it s pretty near of the edge to the lake.

[FIN] Meidän tiimimme ajelee kesällä kyllästymiseen asti nelostietä mökille ja taas kotiin. Kätköily tuo meille mukavaa vaihtelua reissulle ja pitkille ajomatkoille mukavia taukoja.

Oravakivensalmen taukopaikka, on jo aika nuhjuinen mutta ihan mukava pysähdyspaikka lastenkin kanssa. Paikalla on mm. liukumäki, grillikatoksia ja pöytiä.

Valitsit sitten taukopaikaksesi eväspöydän kätkön läheisyydessä, tai nelostien toiselle puolelle kohonneen ketjuaseman, pääset poimimaan tien kummankin puolen kätköt kevyen liikenteen alikulkutunnelin kautta.

Pyrimme huoltamaan purkkia mahdollisuuksiemme mukaan. Purkki on kuitenkin kaukana kotikonnuiltamme, joten kiitollisina vastaanotamme loggauksissa tietoja purkin kunnosta.

2.7.2013 Viime kesän jästimisten takia purkki on uudelleensijoitettu. Nyt on uusi, parempi ja tuliterä purnukka paikoillaan.
Vanhalta paikalta oli kiva näköala varsinaiselle Oravakivelle keskellä järveä, tältä uudelta paikalta kivi ei valitettavasti enää näy.

Palautetta vastaanotetaan mieluusti!

14.7.2014 kätkön 5v syntymäivä, purkkia vähän päivitetty :)

[ENG]
2.7.2013 We have now rebuild and relocated our cache.
We will gladly hear some feedback. Happy caching!

Additional Hints (No hints available.)Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.