Skip to Content

<

Kanto

A cache by Tiia2 Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 07/19/2009
Difficulty:
1.5 out of 5
Terrain:
4 out of 5

Size: Size: small (small)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:


Tähän kätköön tuli idea, kun kävin tarkistamassa Jalkarannan nuorisoseurantalon loppupisteen. Tarkoitus oli silloin tehdä sille oma kätkö, mutta kun Jns aloituspiste on liian lähellä, niin siitä tuli multi.
No nyt on sitten kanto saanut oman kätkön vähän toisaalle. Kätkön vieressä näkyy olevan ”tiipii”. Intiaaneista ei ole tehty havaintoja.

Tämän voi käydä loggaamassa vaikka onkireissulta tullessa tai sinne mennessä. Aikoinaan tuli harrastettua rannalta ongintaa oikein enemmänkin. Kauimmaiset kilpailureissut ulottuivat Rovaniemelle ja Ouluun. Laittoipa yksi geotiimin jäsenistä salaa oikein kunnon ”mollukkakohon” Ouluun mukaan. Rannassa se kyllä hieman hämmästytti. No sitä ei kisoissa kuitenkaan käytetty. Sitten laji muuttui liikaa välineurheiluksi ja homma jäi vähitellen. Nykyisin tulee ongittua kilpaa ainoastaan firman kisoissa.

Tämä taisi mennä nyt vähän sivuraiteelle, vai menikö?

Purkki on aika painava, joten olethan varovainen.
Asetathan purkin samalla tavalla paikoilleen, "jalat" alaspäin.
Jos et ole varma, että saat purkin takaisin oikealle paikalle, niin älä edes yritä.

Mikäli vahinko kuitenkin sattuu, etkä saa purkkia oikealle paikalle, niin laita viestiä kätkön tekijälle. Se on reilumpaa muita kätköilijöitä ja purkin ylläpitäjää kohtaan.

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

457 Logged Visits

Found it 355     Didn't find it 22     Write note 52     Temporarily Disable Listing 8     Enable Listing 8     Publish Listing 1     Needs Maintenance 7     Owner Maintenance 3     Post Reviewer Note 1     

View Logbook | View the Image Gallery of 4 images

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.