Skip to Content

<

Tarvaalankoski

A cache by KeljuPee Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 07/24/2009
Difficulty:
1.5 out of 5
Terrain:
1.5 out of 5

Size: Size: small (small)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:


Tarvaalankoski on Rautalamminreitin alimmainen koski. Sen kautta Kuusvesi laskee Saraveteen, missä Rautalammin reitti yhtyy Saarijärven- ja Viitasaaren reitteihin.

Tarvaalankoski kuuluu osana Lievestuoreenjärveltä Sahinjoen kautta Saraveteen vievää veneilyreittiä. Kosken ylittää maantiesillaksi muutettu vanha rautatiesilta. Sillalta avautuva silmiä hivelevät näkymät koskelle ja Kuusvedelle. Kosken toinen puoli on palautettu alkuperäiseen koskiasuunsa ja se on suosittu kalastuskohde. "Kalastusparatiisin" läheisyyteen on kyläseuran toimesta yhteisin ponnistuksin rakennettu viihtyisä, vuokrattava hirsihuvila kyläläisten, vesilläliikkujien ja matkailijoiden käyttöön.

Kätkön läheisyydessä on tilaa myös auton pysäköintiin. Jos tulet kanootilla, löytyy lähellä hyvä rantautumispaikka. Kosken katselemista varten sinun on paras mennä tien yli ja siitä polkua pitkin nuotiopaikan tuntumaan. Ylitä tie varovasti, sillä näkyvyys on rajallinen.

Kätköpurkki on 12 x 12 x 7cm kokoinen muovirasia. Aivan sen läheisyydestä löydät myös koskessa porautuneen kiven, jätä se ehdottomasti paikalleen.

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

378 Logged Visits

Found it 371     Didn't find it 1     Write note 3     Publish Listing 1     Needs Maintenance 2     

View Logbook | View the Image Gallery of 7 images

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.