Skip to Content

<

Mustanaamio

A cache by Tiia2 Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 10/04/2009
Difficulty:
3 out of 5
Terrain:
2.5 out of 5

Size: Size: micro (micro)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:


Tämä on kolmaskymmenes tekemämme kätkö ja nyt rupesi vähän lapsettamaan. Penskana ja joskus vähän myöhemminkin tuli luettua Mustanaamio lehtiä pitkän kaavan mukaan. Kotiin ei lehteä tilattu, mutta divareista niitä tuli hankittua. Taitaa olla edelleenkin ”lehtiarkistossa” muutamia kappaleita. Arkisto on vaan niin visussa tallessa, että siihen on vaikea päästä käsiksi. Mustanaamio näkyy olevan edelleenkin voimissaan, ainakin lehden muodossa. Muistaakseni siinä oli myös jonkinlainen kerho tai Fani-klubi. Niihin ei ole koskaan sentään kuuluttu, vaikka kaikkea muuta kummallista on tullut tehtyä, kuten nyt tämä kätkökin. Mieleen on jäänyt niitä hauskoja sanontoja, joita lehdissä viljeltiin runsaasti. Mustanaamiosta ei nyt sen enempää. Aloituspurkissa on pieni pulma ratkaistavana (laita purkki pohja edellä paikoilleen). Niille jotka ovat käyneet Tunnetko Raulia kätköllä, tämä on tuttua puuhaa.
Aloituspurkki on Lahden entisen ”nahkaspeedway” radan tuntumassa, kansalaissodan aikuisen kaivannon lähettyvillä. Purkkia ei ole pyritty piilottamaan erityisen vaikeasti. Ai mistä tiedetään, että kyseessä on kansalaissodan aikuinen kaivanto. Asiaa on selvitelty monet vuodet ja on niistä tehty kirjakin (ei me tosin). Kaivantoja löytyy kymmeniä lähi metsistä. Purkin lähelläkin niitä on monta rivissä. Ehkä niihin liittyen tehdään kätkö joskus myöhemmin.

Lopullinen purkki on "luolan" katolla, liekö pääkalloluola. Ympäristössä saattaa liikkua paljon ihmisiä, joten ole varovainen, ettei purkki paljastu.
Purkissa ei ole kynää!

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

214 Logged Visits

Found it 205     Didn't find it 3     Write note 3     Publish Listing 1     Needs Maintenance 1     Owner Maintenance 1     

View Logbook | View the Image Gallery of 3 images

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.