Skip to content

This cache has been archived.

Kraata-Kal: This cache has been archived by a Swedish reviewer

Hej

För ett tag informerade jag dig om att allt inte verkade stå rätt till med din cache och bad dig ta reda på hur det stod till och åtgärda eventuella problem. Då det inte syns några tecken på att du gjort det kommer jag nu att arkivera din cache. Om du vill reparera/återställa den någon gång i framtiden är du välkommen att ta kontakt med oss, lämpligen via (länk). Om din cache då följer gällande riktlinjer och ingen annan hunnit lägga ut en cache för nära, så hjälper vi gärna till med avarkivering av din cache.

Hälsningar
Kraata-Kal, reviewer


På vår hemsida, swedenreviewers.se, hittar du många användbara tips för dig som cacheägare.

More
<

Petroleum Tango #68

A cache by Svedala Pirates Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 03/14/2010
Difficulty:
1.5 out of 5
Terrain:
1.5 out of 5

Size: Size: micro (micro)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:


Boost i tanken eller statistiken? Petroleum tango leder dig från pump till pump i lätt tretakt. Alla cacher ligger på eller i närheten av bensinmackar samt är lättåtkomliga. Inga som helst anspråk finns, mer än som utfyllnad..... såväl på kartan som i bilen!

Väl bekomme!

Medtag egen penna!

Bring your own pen!

Är du intresserad av att lägga ut Petroleum Tangos i dina egna trakter? Kontakta skattletaren för att få ett/flera relevanta nummer i serien. Cacherna skall i så fall ha exakt samma cachebeskrivning som ovan samt vara ganska lätthittade. Enkelt, eller hur?

Additional Hints (No hints available.)Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.