Skip to Content

This cache has been archived.

Greenjohnson: Kun näihin sähköpömpelikätköihin ei nykyään kovin positiivisesti taideta suhtautua, tein jokin aika sitten päätöksen, että arkistoisin tämän kätkön, jos se jästittäisiin. Nyt näin siis on käynyt ja tämä siirtyy historiaan.
Kiitokset kaikille hakijoille!

More
<

Bloody Thumb²

A cache by Varvikello, adopted by Greenjohnson Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 03/20/2010
Difficulty:
3 out of 5
Terrain:
1 out of 5

Size: Size: micro (micro)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

Bloody thumbin paluu. Resurrection of Bloody thumb.

Kätkön nimi on alkuperäisen omistajan (Varvikello) antama ja se viittaa hänen peukalolleen kätköpurkin valmistusvaiheessa käyneeseen tapaturmaan. Purkki on sittemmin uusittu, joten verijälkiä (tai irtonaisia peukkuja) täältä on turha etsiä. Jonkun mielestä D-arvo voisi olla jopa 1, mutta käytetään nyt alkuperäisen omistajan määrittelemää arvoa, kun ei tuo toteutuskaan kovin suuresti ole muuttunut.

The creator of this cache (Varvikello) got a major cut on his thumb during fixing the original container at home, hence the name. The cache was updated in 2013, so you won't probably find any blood stains (or cut-off fingers) around here.

BYOP

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

1,214 Logged Visits

Found it 1,144     Didn't find it 23     Write note 23     Archive 1     Temporarily Disable Listing 4     Enable Listing 4     Publish Listing 1     Needs Maintenance 7     Owner Maintenance 5     Update Coordinates 1     Post Reviewer Note 1     

View Logbook | View the Image Gallery of 6 images

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.