Skip to Content

This cache has been archived.

haksu10: Nyt onkin aika siirtää miitti arkistoon.

More
<

10 Years! Sastamala / Karkku, Finland

A cache by haksu10 Send Message to Owner Message this owner
Hidden : Sunday, 02 May 2010
Difficulty:
1 out of 5
Terrain:
1 out of 5

Size: Size: not chosen (not chosen)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

Kaikki kätköilijät ovat lämpimästi tervetulleita Sastamalan Karkussa Haksulandiassa järjestettävään geokätköilyn 10-vuotissynttärieventiin eli tuttavallisemmin miittiin!

Kuvagallerioita miitistä

Tapahtuma-ajankohta on sunnuntai 2.5.2010 klo 14:00 - 18:00 (tai 19:00 tai...), paikalle voi tulla klo 13:00 lähtien ja illasta voi jatkaa siihen saakka kuin vain haluaa. Osallistumisloggauksen saa tehdä vaikkei virallisella aikavälillä ehtisi, kunhan vaan tapaa miitin omituisen isännän.

Miitti samalla toimii haksu10:n maaliskuisten 40-vuotissynttäreiden miittinä; tuolloin lumitilanne ei sallinut miitin järjestämistä. Lahjana voi halutessaan tuoda halon halkoliiteriin pakkastalven tyhjentämää liiteriä täyttämään :D (huomaa mainita alempana ;)

Tuplasynttäreiden kunniaksi Haksulandia tarjoaa kävijöille kahvia, teetä tai mehua sekä kuivakakkua ja keksejä.

Kahvipapuja on on varattu myllyllistä keitintä varten 1,5 kg, teetä noin 100 pussia sekä mehua 4 litraa valmista ja laimennettavaa muutama litra lisää. Kuivakakkuja on 7 kpl ja muutama kilo keksejä joten eiköhän näillä saa suun makeaksi. :)

Jokaiselle kävijälle on varattu kaksi mukia, puolitoista lautasta ja yksi lusikka, yksi kakunpala ja 4 keksiä oletuksella että paikalle tulisi sata henkeä... tarkat laskut vai mitä :D

Koska väkimäärä jäänee pienemmäksi ja kaikki eivät välttämättä ota kaikkea niin mikäli tarjottavien kasat eivät näytä pienenevän ota huoleti lisää; tarkoitus on saada tarjottavat menemään ettei minulle jää kasoittain herkkuja (ei ehdi syömään ennen pilaantumista :)

Valitettavasti ruoka-aineallergioita (laktoositonta maitoa lukuunottamatta) en ilmeisesti pysty huomioimaan; oletettua suuremman suosion myötä varattu rahamäärä ylittyi ja vain Matti vastaa kukkarosta.

Miitissä pääsee juttelemaan kätköilyn hyvistä ja huonoista puolista sekä juhlimaan geokätköilyn 10-vuotista taivalta. Miitin yhteydessä piilotetaan myös miitin muistokätkö sekä järjestetään huima kilpailu.

Paikalla otetaan myös valokuva kera juhlakyltin ja miittihän onkin jo erityinen 10-vuotisjuhlan "Lost and Found Event Cache" omalla ikonillaan.

Kilpailu

Paikalla järjestetään myös kilpailu jonka palkinnot sponsoroi Kiven alla Oy. Myös Geovius sekä oh3mbc lahjoittaa kilpailuun kätköaiheisia palkintoja ja itsekin pistän jotain mukaan :)

Kilpailu alkaa "saapumistohinan" rauhoituttua, todennäköisesti 14:30-15:00 välisenä aikana. Kilpailu jatkuu kunnes kilpailun "kaikki palkintosijat on miehitetty" joten myös myöhemmin tulevilla voi olla mahdollisuus päästä mukaan kilpailuun.

Kilpailun pääpalkintona on Fenix TA30 Q5

Yleistä

Kätkölistaus täydentyy miittiin saakka joten kannattaa vilkuilla mahdollisia ilmestyviä lisätietoja ja myöskin laittaa miitti watchlist:lle.

Miitissä on paikalla kilpailun sponsorin, Kivenalla.fi -verkkokaupan edustaja laajan tuotevalikoiman kanssa :)

Halukkaat voivat ottaa mukaan oman vesurin ja viettää työmiittiä vajaan 50:n karsimista odottavan puurangan parissa :)

(Vesureita ja halkoja ei kannata ottaa liian vakavasti; vaikkakin toki paikkaansa pitäviä niin ne kuuluivat mietteisiini mitkä olisivat omituisimpia asioita mitä voisi miittiin sisällyttää... joten pakkohan ne mukaan oli laittaa :)

Haksulandia tarjoaa makean puolen mutta mahdolliset suolaiset syötävät tulee tuoda itse mukana. Paikalla on käytettävissä wlan-yhteys, ruoan lämmittämiseen on tarjolla mikro sekä kaasugrilli ja sään niin salliessa tai vaatiessa voidaan tarvittessa viritellä myös nuotio tuomaan lämpöä.

Miittiä vietetään Haksulandian pihamaalla tarvittaessa käyttäen sadesuojana autotallia ja paviljonkia. Oikein surkealla kelillä miittiä voidaan viettää sisätiloissa.

Hienostuneille kätköilijöille mainittakoon että Haksulandia on varustettu vain kuivakäymälällä sekä miehille (tai miehisille naisille :) soveliaalla metsänlaitapiipahduksella, paluu wanhoihin aikoihin siis luvassa. Halukkaat voivat myös lämmittää pienen (noin 2:n hengen lauteet) vanhan ajan pesuvatitekniikalla toimivan saunan.

Saapuminen, pysäköinti ja majoitus

HUOM: Moni navigaattori väittää että Passinmäentieltä ei ole yhteyttä Sastamalantielle (ent. Häijääntie).Yhteys kuitenkin on eli ajele rauhassa Haksulandian kohdille, hyvänä maamerkkinä risteykselle on Majavan perävaunutehdas.

Pysäköintitilaa löytyy Haksulandian pihasta noin kymmenelle autolle (pääasiassa jonossa) ja lisätilaa noin tusinalle autolle paikan vieressä olevalta puutarhakylän parkkipaikalta (waypointtina). Pysäköintiin voi käyttää myös Passinmäentien laitaa. Pihapysäköinnissä etuoikeus on mahdollisille yöpymään jääville.

Tarvittaessa miittipäivää edeltävänä tai seuraavana yönä on mahdollisuus yöpyä Haksulandian pihamaalle. Tontilla on paljon tilaa telttamajoitukselle mikäli yöksi melko hiljaiseksi muuttuva läheinen Sastamalantie ei aiheuta unihäiriöitä. Myös asuntovaunuille / matkailuautoille löytyy muutama paikka pihalta tarvittessa sähköineen ja myös läheisen puutarhakylän parkkipaikan laitaan mahtuu. Mainitsethan osallistumisloggauksessa mahdollisesta yöpymisaikomuksesta.

Yksi 160 x 230 cm:n teltta löytyy Haksulandiasta ja on käytettävissä jos joku tarvitsee. 2 henkeä mahtuu hienosti; tosin tähän on onnistuttu tunkemaan 2 aikuista ja 2 lastakin. Todellisesta extremekokemuksesta pitäville löytyy Haksulandian yläkerrasta "kesähuone" eli vanhentuneen elektroniikan varastona toimiva hirveä mörskä -huone (kupruilevat levyt seinissä ilman pintakäsittelyä jne :D johon mahtuu 2 nukkumaan. Molemmissa omat patjat mukaan; varaa mainitsemalla loggauksessa.

Kahvinkeitin, mikro, wlan, sähkökylmälaukku pikkueväille sekä käymälä on käytössä ympäri vuorokauden myös miitiä edeltävänä ja seuraavana yönä.

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

219 Logged Visits

Write note 42     Archive 1     Will Attend 83     Attended 92     Publish Listing 1     

View Logbook | View the Image Gallery of 46 images

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.