Skip to Content

This cache has been archived.

Taikaviitta+: Tämä "helppo peruskätkö" ei ole ennenkään löytynyt ihan niin helposti kuin ajatus oli. Paikoillaan on ollut nyt kahdesti viimeksi kun kävin katsomassa. Pistän hyllylle kun en sielläpäin asiakseni liiku enää.

More
<

Ploti

A cache by Taikaviitta+ Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 04/17/2010
Difficulty:
1.5 out of 5
Terrain:
2.5 out of 5

Size: Size: small (small)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

Helppo peruskätkö Pirkkolan urheilupuiston alueella. Kätkö on löydettävissä myös talvella, mikäli lunta ei ole runsaasti. Lapsi-attribuutti on mukana uintipaikkaa, ei itse kätköä varten. Piilota purkki huolellisesti, sillä alueella liikkuu paljon jästejä!

Pirkkolan ulkoilualueella on pieni erityisesti lapsille sopiva maauimala, jota kutsutaan Plotiksi. Altaan ympärillä on pehmeää hiekkaa, jossa on hyvä tehdä hiekkalinnoja. Toisella laidalla on nurmikkoalue, johon on hyvä levittää pyyhkeet. Paikalla on myös kiipeilytelineitä ja keinuja. Talvisin altaassa ei ole vettä. Uiminen ja oleskelu alueella on maksutonta.

Uimala on vanhan pohjavesilähteen päällä, ja aiemmin vesi muodosti luonnostaan pienen altaan. Nykyisin vesi pumpataan altaaseen. Uimala rakennettiin 1947-51 talkoovoimin ja samalla kallioon louhittu Puolustusasema XXII:12:een kuuluva pommisuoja suljettiin.

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

729 Logged Visits

Found it 537     Didn't find it 157     Write note 15     Archive 1     Needs Archived 1     Temporarily Disable Listing 3     Enable Listing 2     Publish Listing 1     Needs Maintenance 6     Owner Maintenance 6     

View Logbook | View the Image Gallery of 15 images

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.