Skip to Content

<

Sella

A cache by pastirolli Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 04/18/2010
Difficulty:
1.5 out of 5
Terrain:
1.5 out of 5

Size: Size: small (small)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

Purkki on pieni pakasterasia johon mahtuu reissaajia. Sisältää jonkinlaisen kynän.

Sisustuskeskus Sellan virallinen taustayhtiö on Kiinteistö Oy Pohjanmaan Nikkarikeskus. Keskus sijaitsee Kurikan Jurvassa, Veistokouluntien varressa. Etelä-pohjalaisten huonekalu-, kaluste- ja sisustusalan, käsityöläisten sekä kulttuurituotannon alan tuotteilla on koottu valmiita, vaihtuvia sisustusnäyttelyitä. Yhteistyössä lähiseudun muiden toimijoiden kanssa Sisustuskeskus Sella tarjoaa mielenkiintoisia vierailukohteita ja täydellisiä retkipäivän ohjelmia vierailijoille. Sisustuskeskus Sella lähiseutuineen on kiehtova elämyskeskus.

Pohjanmaan Nikkarikeskuksen tausta juontaa juurensa jurvalaisten huonekalualan yritysten ja Jurvan kunnan vuonna 1977 alulle panemasta hankkeesta. Ideana oli luoda huonekalualalle valtakunnallinen tuotekehitys-, yrityskoulutus- ja promootiokeskus. KOY Pohjanmaan Nikkarikeskus perustettiin vuonna 2001 ja sen osakkaina ovat 9 kuntaa ja kaupunkia. Suurin osakkeenomistaja on Kurikan kaupunki (92 %). Kokonaan puusta rakennettavan rakennuksen suunnittelu alkoi välittömästi arkkitehtikilpailun jälkeen, pääsuunnittelijana arkkitehti Mauri Mäki-Marttunen. Pohjanmaan Nikkarikeskus valmistui vuonna 2004 ja monimuotoinen rakennus pitää sisällään 15 m korkean ja kaksikerrosta käsittävän avoimen näyttelytilan, auditorion, kokoustiloja, toimistohuoneita, kahvion ja myymälän. Pinta-alaa talossa on yhteensä yli 2000 m2.

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

509 Logged Visits

Found it 495     Didn't find it 7     Write note 4     Publish Listing 1     Needs Maintenance 2     

View Logbook | View the Image Gallery of 5 images

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.