Skip to Content

This cache has been archived.

ReiKaa: Surullista kyllä, mutta Niiskuneiti on ilmeisesti napattu tai se on hypännyt junaan ja hyljännyt meidät. Koska samanlaista purkkia ei löydy, tämä on pakko arkistoida. Jos joku sattuu löytämään, saapi pitää omanansa. Heippa, Niiskuneiti. Niisk.

More
<

Niiskuneiti

A cache by Kaarina Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 05/16/2010
Difficulty:
1.5 out of 5
Terrain:
1.5 out of 5

Size: Size: micro (micro)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:


"Minulla on eräs ystävä, jolla on otsatukka. Ehkä hän tulee joskus käymään tänne..", sanoi Muumipeikko merihevoselle kirjassa Muumipappa ja meri.

Niiskuneiti on hahmo, joka esiintyy Tove Janssonin luomissa Muumi-teoksissa. Hän on Muumipeikon tyttöystävä ja kuuluu niiskujen heimoon. Niiskuneidin tunnusmerkit ovat otsatukka ja kultainen nilkkarengas vasemmassa nilkassa.

Niiskuneiti(rasia) piileksii koordinaattien osoittamassa paikassa 5-tien läheisyydessä pohjoisessa Savossa. Kätkön nimi johtuu pelkästään rasian ulkonäöstä, joten paikalla sinänsä ei ole mitään tekemistä Muumilaakson tai Niiskuneidin kanssa.

Joskus taannoin tältä paikalta näki Puijon tornille asti.

Etsiessäsi kätköä huolehdi siitä, ettet häiritse ohi kulkevaa liikennettä etkä mene ajoradalle. Paras parkkeerausmahdollisuus autolla liikkujille löytyy noin puolen kilometrin päästä 5-tien varresta, Kinnulanlahden risteyksestä hieman pohjoiseen.

P-paikan koordinaatit:
63° 11.942
027° 32.311

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

286 Logged Visits

Found it 267     Didn't find it 9     Write note 6     Archive 1     Temporarily Disable Listing 1     Enable Listing 1     Publish Listing 1     

View Logbook | View the Image Gallery of 3 images

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.