Skip to Content

<

HH - HHH

A cache by Geopsi Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 05/09/2010
Difficulty:
3 out of 5
Terrain:
2 out of 5

Size: Size: micro (micro)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:You don´t have to understand Finnish to pick up and log this cache. It´s quite traditional and the text below is only pure nonsense
HH-HHH
eli tässäpä pikkuinen purkki, mikä on
Helppo Havaita - Helppoa Hankalampi Hakea!


Kätkön kammottavan kurja idea paljastunee vasta paikan päällä – tai sitten ei sielläkään! Kyseessä ei siis ole mikään maata järisyttävä juttu. Tarkoitus oli vain saada hiukan vipinää paikallisten FTF-hunttereiden kinttuihin.
Mutta jos nyt kaikista vähättelyistäni huolimatta päätät tulla tänne ja tapauksen nähtyäsi purskahdat heti hillittömään itkuun hingutun hihityksen sijaan, ällös tule siitä minua soimaamaan. Olenhan varoittanut. Ei sinne näet mikään pakko ole mennä!

Ja huom: Lisävaroituksen ja ojennuksen sanoja tässä:

Kunnioita korven asukin yksityisyyttä. Älä älämölöi paikalla äläkä jätä ajokkiasi "pihapiiriin". Mene mieluiten ”sisään” vasta toisesta liittymästä kaupungista päin katsoen ja jatka siellä sitten oikean puoleista linjaa - tai mieluiten: rämmi läpi ryteikön ynnä ylitse kuopan ja kumpareen niin sinun ei tarvitse ottaa noita em. varoituksia ja ohjeita niinkään tosissasi huomioon. Loppumatkan joudut kuitenkin (ainakin toivottavasti) kävelemään.


PS. Kätkön difficulti piti nostaa kesäksi kolmoseen, eli lokkaaminen vaatiikin kuulema Tarzanin taitoja, Hanno Möttölän pituuden, kätevän kevyen kaverin, keittiöjakkaran tahi jonkin muun soveliaan apuvälineen.
Näes, kun purnukan jätin piiloonsa talvella, kyseessä oli ihan iisi juttu. Nyt kuulemani mukaan tuo purkin hyppysiin saaminen ei ihan niin iisi olisikaan. Voi, voi.

Pieniä lokkaustoiveita:
Laita lokkaukseesi S, jos tapaus syletti sinua, laita V, jos se virkisti. Muita mahdollisuuksia ovat esim: OA=Otti aivoon, NH = nauratti hiukan, IMSOS-ihmetytti, miksi se on siellä, EAMT=Ei aiheuttanut minkäänlaisia tuntemuksia, jne.
Myös omat lyhenteet sallitaan - tai oikeastaan ne ovat toivottuja (jos niissä on selitys perässä)
Kiitos, ja anteeksi
free counters

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

183 Logged Visits

Found it 177     Didn't find it 2     Publish Listing 1     Needs Maintenance 2     Owner Maintenance 1     

View Logbook

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.