Skip to Content

<

Sikomäen laavu

A cache by JiiPee72 Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 06/15/2010
Difficulty:
2 out of 5
Terrain:
2.5 out of 5

Size: Size: micro (micro)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

Peruskätkö Sikomäen laavulla Vihtavuoressa.

Sikomäen laavu sijaitsee Metsoreitin varrella Vihtavuoren lähistöllä. Laavu ei kesäaikaan välttämättä ole kovin hyvässä kunnossa, kun paikallinen nuoriso siellä sotkee paikkoja. Sen sijaan talvella se on hyvä paikka hiihtolenkin aikaan pitää tauko.
Läheisellä Sikosuolla toimii Vihtavuoren kylän vedenottamo.

Kesäisin kätkölle pääsee kävellen, maastopyörällä, jopa hybridipyörällä ja saattaapa sitkeä löytää perille myös isopyöräisillä lastenrattailla, kun kummastakin suunnasta sinne on hieman nousua. Talvella laavulle pääsee hiihtäen tai lumikenkäillen, sen sijaan ladulla käveleminen on kielletty. Lenkkareiden kanssa pärjää kuivalla kelillä, muuten voi olla paikoin liian kosteaa, kun matkan varrella on lähde, minkä johdosta reitti on paikoin aika kostea. Seutuvilla saattaa olla käärmeitä, joten liikkuminen sen mukaan.
Autolla pääsee n. 300 metrin päähän laavulta.

Kätkörasiaksi on vaihtunut pakastusrasian tilalle parin kolme filmirullapurkin kokoinen putkilo. Sisältää logikirjan kätkötiedotteen kera minigrip-pussissa ja silicapussin. Kynää ei kätkössä ole. BYOP.

Additional Hints (No hints available.)Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.