Skip to Content

This cache has been archived.

gnutcha: Laitetaanpa eventti arkistoon! Kiitos kaikille vielä kerran!

More
<

Ylä-Savon eventti 2 - Kesäpäivä Sandelsin seurassa

Hidden : Saturday, August 14, 2010
Difficulty:
1 out of 5
Terrain:
1 out of 5

Size: Size: not chosen (not chosen)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

Ylä-Savon toinen eventti järjestetään Koljonvirran rantasaunalla 14.8.2010 klo 14.00-00.00! Sven Tuuvan (ensimmäinen eventti 24.10.2009) jälkeen kokoonnumme tällä kertaa Sandelsin seuraksi viettämään kesäpäivää yhdessä.

Luvassa on mukavaa, leppoisaa yhdessäoloa koko pitkän päivän ajan miljöössä, jossa kätköilijöiden käyttöön on varattu oleskelutilaa, saunat, uimaranta, nuotiopaikka, muurinpohjalettupannu sekä tietysti hyvää ruokaa, juomaa ja seuraa koko päivän ajaksi!

Huom! Muutoksia aikatauluissa: Klo 14.00 alkaen kätköilijöillä vapaa pääsy Ylä-Savon kotiseutumuseoon (Virrankatu 4), jossa gnutcha tarjoaa kahvit kaikille eventtiläisille! Tarjolla mm. Ylä-Savon vanhoista kartoista kertova näyttely.

Klo 16.00 alkaen Simotic on luvannut antaa kätköopastusta aloitteleville kätköilijöille pääpaikalla, ja myös yhteisvoimin pyritään opastamaan uusia ihmisiä purkkien saloihin sekä organisoimaan yhteisiä kätkökierroksia Iisalmeen ja lähialueille (sekä autoilla että fillareilla). Loppu päivä on varattu yhdessäololle, rupattelulle, uimiselle, syömiselle ja saunomiselle! Pääpaikalle voi tulla myös jo 14.00 alkaen, mutta virallinen ohjelma täällä alkaa vasta klo 16.00.

Makkaraa, lettutaikina ja virvokkeita sekä tilavuokra hoidetaan järjestäjätahojen toimesta, mutta jokainen voi tuoda paikalle nyyttikestien periaatteella syömisiä tai juomisia - mutta ennen kaikkea itsensä ja perheensä! Tervetuloa viettämään leppoisaa kesäpäivää Iisalmeen!

(Kuvat rp55)

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

  • eventtiKiitos vielä kaikille! <3

113 Logged Visits

Write note 27     Archive 1     Will Attend 40     Attended 44     Publish Listing 1     

View Logbook | View the Image Gallery of 7 images

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.