Skip to content

This cache has been archived.

Makuta Icarax: #This cache has been archived by a Swedish reviewer#

Hej!

För ett tag informerade jag dig om att allt inte verkade stå rätt till med din cache och bad dig ta reda på hur det stod till och åtgärda eventuella problem. Då det inte syns några tecken på att du gjort det kommer jag nu att arkivera din cache. Om du vill reparera/återställa den någon gång i framtiden är du välkommen att ta kontakt med oss, lämpligen via (länk). Om din cache då följer gällande riktlinjer och ingen annan hunnit lägga ut en cache för nära, så hjälper vi gärna till med avarkivering av din cache.

Hälsningar
Makuta Icarax, reviewer


På vår hemsida, swedenreviewers.se, hittar du många användbara tips för dig som cacheägare.

More
<

Zero days left - 366 dates cached challenge

A cache by MildasVänner Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 02/18/2011
Difficulty:
1.5 out of 5
Terrain:
2 out of 5

Size: Size:   micro (micro)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:


Tag med egen penna - Bring your own pen!

För oss är en challengecache tänkt att vara något som får en att testa nya tokigheter. De finns i en uppsjö av varianter och slag. En del är lättare, en del är svårare, en del är galna och en del är synbarligen idiotiska och allt ligger i betraktarens ögon. Vilken kategori ni tycker denna utmaning faller under vet vi inte men det har varit ett spännande år för oss emedans vi jobbat med den. Och visst har frågan "Varför gör jag detta?" kommit upp en del dagar.

Cachen ligger vid de publicerade koordinaterna men för att få logga found på denna krävs dessutom att du tidigare funnit minst en cache på årets alla (totalt 366) dagar. Det ska ha skett innan ni loggar denna men det behöver självklart inte skett under ett och samma år. Så har ni redan loggat minst en cache per dag under er cachingkarriär är det bara att skynda er hit.

Enklast visar ni att ni klarat denna utmaning genom att synliggöra den automatgenererade statistik som geocaching.com tillhandahåller. Se exempel i cachebilderna på hur det kan se ut. Vi tror de flesta som ger sig på denna utmaning är premiummedlemmar men skulle ni inte vara det går det bra att mejla oss en lista i efterhand med de cacher ni hänvisar till mot denna utmaning. Foundloggar som inte uppfyller kraven kommer tyvärr raderas. Vill ni besöka platsen och logga är ni välkomna att posta en note istället.

Om platsen

Cachen är belägen ute på Karlsudd och vi rekommenderar verkligen en promenad här. Många av Vaxholms "kändisar" bor här ute och man får se en och annan halvskaplig villa under sin promenad längs vägen. Vi föreslår att man parkerar nere vid Karlsuddsbadet och går därifrån.

'

Lycka till!

Mildasvänner

Additional Hints (No hints available.)Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.