Skip to content

<

Kunst in Ommoord - Potloden

A cache by Triplemoes Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 09/14/2010
Difficulty:
1.5 out of 5
Terrain:
1.5 out of 5

Size: Size:   micro (micro)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

Op het parkeer coördinaat zie je nog de potloden, al zijn ze al flink overwoekerd. Helaas was het niet meer mogelijk de cache in de buurt te plaatsen, je moet nog een klein stukje doorlopen.

 
Potloden
Op de gevel van de Openbare Jenaplanschool "de Kruidenhoek" aan het Geelkruid hebben Henk van Hamersvelt, het toenmalige hoofd van de school en de tekenleraar, de koppen bij elkaar gestoken. Zo kwamen zij op het idee een paar potloden op de muur te zetten. Op een mooie Zondag in 1990 hebben ze dat er zelf opgeschilderd.

Bron: Kunst in Ommoord van Peter Buisman
Voor meer informatie: Het boek: Kunst in Ommoord


 
De Cache
In deze wijk zijn vele kunstwerken aanwezig waarvan vele nooit gezien / ontdekt worden. Door middel van deze caches willen we graag deze kunst meer onder de aandacht brengen. .

Additional Hints (No hints available.)Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.