Skip to Content

<

Saari

A cache by minipeikko Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 09/04/2010
Difficulty:
1.5 out of 5
Terrain:
1.5 out of 5

Size: Size: regular (regular)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:


Monet Seinäjoen Kärjen asuntoalueella ikänsä asuneetkaan eivät tiedä että Kärjessä on saari. Saari on hieman syrjässä ja omassa rauhassaan, mutta toisaalta taas ihan lähellä isoa asuntoaluetta. Saaressa on Seinäjoen seudun radioamatöörien kerhotalo http://oh6ah.fi ja muutama kesämökki. (Radioamatöörien käytössä olevan kiinteistön omistaa seinäjoen kaupunki) Mökkiläisten rauhan vuoksi ja oman autonne parhaaksi toivonkin että jättäisitte autonne radioamatöörikerhon pihaan josta jatketaan jalkaisin kätkölle. Tie jatkuu huonokuntoisena kerhotalon jälkeen. Jätä autosi niin että pihaan pääsee muutkin. Kerhotalo on melko aktiivisessa käytössä. Jatka jalkaisin huonokuntoista tietä suoraan kuusiaidan vasempaa puolta. Tie käääntyy kuusiaidan jälkeen oikealle ja kulkee kerhotalon takaa. Jos radioamatöörien hommat kiinnostaa, niin kerhotalolla voi käydä tutustumassa milloin vaan jos paikalla on radioamatöörejä. Kerhoilta on maanantaisin klo. 19.00 Kätkön löytää ympäri vuoden. Älä kompastu 7MHz GP:n maatasolankoihin! Ne on vähän inhottavasti siellä!

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

538 Logged Visits

Found it 486     Didn't find it 9     Write note 13     Temporarily Disable Listing 4     Enable Listing 4     Publish Listing 1     Needs Maintenance 7     Owner Maintenance 9     Update Coordinates 3     Post Reviewer Note 2     

View Logbook | View the Image Gallery of 3 images

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.