Skip to Content

<

Elimäen urheilukenttä

A cache by viitakkojim Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 09/16/2010
Difficulty:
3 out of 5
Terrain:
1.5 out of 5

Size: Size: regular (regular)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

Peruskätkö jossa tiedot "Mikälie 2"-bonuskätkölle.

Elimäen Vauhti – seura urheilukentän takana


Elimäen Vauhti on vuonna 1933 Ratulan kylässä perustettu urheiluseura. Sen edeltäjinä voidaan pitää kylässä toiminutta kansallismielistä nuorisoseuraa, jolla oli jonkinlaista urheilutoimintaa, sekä sittemmin urheilua harrastavaa Vanhojen Poikain Kerhoa. Ensimmäinen urheilukenttä rakennettiin Ratulaan v 1935 ja kaksikymmentä vuotta myöhemmin Vauhti oli yhdessä kunnan kanssa rakentamassa Elimäen urheilukenttää. Kenttien rakentamisen välissä Vauhti oli ehtinyt rakentaa kirkonkylälle hyppyrimäen 1939 mutta se purettiin 1954. Vuonna 1969 Vauhti hankki Haukkavuorelta maata ja 22.3.1970 oli Haukkavuoren laskettelurinteen avajaiset. 1990-luvun puolivälissä Vauhdin jalkapallojaos rakensi talkootyönä jalkapallokentän Elimäen urheilukentän yhteyteen. Tuo jalkapallojaos on nykyään nimeltään FC Villisiat ja perusteet nimenvalintaan on luettavissa osoitteessa: nimenhistoria

Urheilukenttä


Elimäen urheilukentän itäosassa on yleisurheilu- ja pesäpallokenttä, etelässä jalkapallokenttä, lännessä kesäaikaan tenniskenttä, talvella jääkiekkokaukalo. Aktiivisimmat käyttäjäryhmät ovat Elimäen yläaste sekä lukio (koko kenttäalue), FC Villisiat jalkapallokentällä sekä LBC pesäpallokentällä. Nykyiset huoltorakennukset ovat rakennetut 1994 edellisten tuhouduttua tulipaloissa. Kätkö Kätkö on 0,9 l rasia johon mahtuu hyvin matkalaisia. Lupa kätköön on saatu kentänhoitajalta, joka tietää hieman kätköilystäkin. Ankaran talven aikaan purkki voi jäädä saavuttamattomiin tai vaatia lapiointia. Syy kätkön julkaisuun on se että allekirjoittaneelle tuli 18.9.2010 täyteen ensimmäinen vuosi geokätköilyn parissa .

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

516 Logged Visits

Found it 473     Didn't find it 21     Write note 18     Publish Listing 1     Owner Maintenance 3     

View Logbook | View the Image Gallery

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.