Skip to content

<

Trullin piilopirtti

A cache by Trulli Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 10/09/2010
Difficulty:
2.5 out of 5
Terrain:
3.5 out of 5

Size: Size:   regular (regular)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

Kätkö luolassa Reventeenvuoren juurella Iitissä.

Olen aiemmin esitellyt Kesäpesän(GC1G6HD) ja Talvipesäni(GC1PXC1), mutta nyt on aika paljastaa salainen piilopirttini. Jokainen peikko kaipaa joskus hieman omaa rauhaa ja niinpä silloin suunnistan piilopirtilleni. Metsän keskellä, jylhän vuoren juurella on paikka, jossa voi rauhoittua kaiken hälinän keskellä. Tosin kalliokiipeilijöitä liikkuu lähistöllä ajoittain, mutta heistä ei suuremmin häiriötä ole.

Olen sen verran harvoin itse paikalla, että kätköilijät voivat käydä lataamassa akkujaan vapaasti vierashuoneessa ja samalla voit raapustaa nimesi vieraskirjaan. Vierashuone sijaitsee yläkerrassa, jonne johtaa "rappuset" olohuoneesta. Raput ovat ovelta katsottuna vasemalla. Vierashuoneessa on myös "kattoikkuna", josta kaikkein ruipeloimmat voivat astua suoraan sisälle. Suosittelen lämpimästi sisäänkäyntiä oven kautta.

Vieraskirja sijaitsee siis annetuissa koordinaateissa, mutta ota vauhtia alakerran kautta. Rappuset ovat hieman ahtaat, mutta kyllä sinne suht sujuvasti pääsee (ainakin pienikokoiset).

************************************************
Reventeenvuoren seinämät houkuttelevat ajoittain kalliokiipeilijöitä paikalle, joilla on kiipeilyyn maanomistajan lupa. Luvan edellytyksenä on kuitenkin lähes täydellinen hiljaisuus, joten älkää mekastako paikalla. Syy tähän hiljaisuusvaatimukseen on se, että lähistöllä on ympärivuotisesti asuttu talo, jonne äänet kantautuvat hyvin seinämän akustisista ominaisuuksista johtuen.

Kävelkää piilopirtiltä polkua pitkin lounaaseen päin, niin näette jylhät seinämät koko komeudeltaan. Ja muistakaa erityisesti: ÄLKÄÄ METELÖIKÖ JA YHTÄÄN ROSKAA EI SAA JÄTTÄÄ MAASTOON.

Additional Hints (No hints available.)Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.