Skip to Content

<

Jääkauden jättiläiset

A cache by LiiguLagu Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 10/31/2010
Difficulty:
2.5 out of 5
Terrain:
3.5 out of 5

Size: Size: small (small)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

Metsäkätkö hienojen siirtolohkareiden luona

Jääkausi siirsi nämä lohkareet tämän mäen päälle. Mistä, sitä ei taida kukaan tietää! Alue on mukava retkeilyyn ja kivillä kiipeilyyn. Paikalla ei ole mitään virallista nuotiopaikkaa, mutta useita epävirallisia, joista voi päätellä, että tämä alue on ollut retkikohteena monille muillekin. Syksyllä alueelta voi kerätä ainakin sieniä ja puolukoita. Läheiseltä kalliolta avautuu maisema Liedon kirkonkylälle. Etsintäretkelle kannattaa varata aikaa myös kivillä kiipeilyyn, varsinkin jos mukana on lapsia.

KÄTKÖ SIIRTYI 22.4.2012 HIEMAN HAASTAVAMPAAN PAIKKAAN, MUTTA KOORDINAATIT PYSYIVÄT SAMANA. VAROVAISUUTTA KANNATTAA NOUDATTAA AINAKIN SATEELLA.

Helpoin reitti kätkölle on Koivurinteentien päästä (kätköltä koilliseen). Ennen tien päässä olevia omakotitaloja on tien vasemmalla puolella pellon laidassa lato. Pyörän ja ehkä autonkin voi jättää ladon viereen. Metsän reunassa pellon suuntaisesti (etelään päin) kulkee leveä polku, joka pellon puolivälin paikkeilla kaartaa oikealle eli kätkön suuntaan. Pienen nousun jälkeen polku päättyy, sen jälkeen olet omillasi !

Jos kaipaat enemmän haastetta, voi kätköä lähestyä myös länsipuolella olevan Kestontien päästä tai lounaassa olevalta Kahasvuorentieltä.

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

155 Logged Visits

Found it 142     Didn't find it 4     Write note 6     Publish Listing 1     Owner Maintenance 2     

View Logbook | View the Image Gallery of 16 images

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.