Skip to Content

This cache has been archived.

patje: Iedereen gelogd, tijd om in het archief te doen. Het was een geslaagde en leuke dag. Wie weet komt er een vervolg........

Tot cache!

More
<

Tilburgse kermis event 2011

A cache by Patje en N0kk0 Send Message to Owner Message this owner
Hidden : Saturday, 23 July 2011
Difficulty:
1.5 out of 5
Terrain:
1.5 out of 5

Size: Size: not chosen (not chosen)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Related Web Page

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

Een event tijdens de grootste kermis van de BeNeLux. De Tilburgse Kermis moet je een keer gezien hebben. van muizenstad tot achtbaan,hier is het allemaal te vinden!!Tijdens dit event kun je een cache lopen die over de Tilburgse Kermis gaat en je wat meer leert over de kermis. Op N 51° 33.665 E 005°05.530 is het Kermis café te vinden. Daar Kan iedereen heel de dag gezellig samen komen en onder het genot van een drankje kletsen en TB spotten, daar is ook een beschrijving op te halen. De cache is te lopen vanaf een uurtje of 13.00 tot een uurtje of 21.00. Voor de bezoekers is er een speciale banner gemaakt, die is te zien onderaan de pagina. De kermis zelf opent om 12.00 uur en duurt tot 1.00 uur.

Tijdens deze dag is er ook een Flashmob Kom daar ook gezellig naar toe en gooi er gooi er "eendje" uit!!

Zoals al is te lezen is dit de grootste kermis van de BeNeLux. Het event is goed te bereiken met de trein, vanmaf het station is het een stukje lopen naar de kermis. Mensen die met de auto komen, hebben de mogelijkheden om zelf een parkeerplaats te zoeken of de borden te volgen die bij de invalswegen staan van Tilburg.Vanaf die parkeerplaasten kan men met de bus voor € 0,50 p/p naar het hart van de kermis. Meer info over bereikbaarheid is hier vinden.

Wellicht zijn er voor geocachers tijdens deze dag nog voordeeltjes te krijgen. Houd deze site in de gaten voor de laatste info!!!

Additional Hints (No hints available.)Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.