Skip to content

<

Chirp, Chirp

A cache by defret Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 12/01/2010
Difficulty:
1.5 out of 5
Terrain:
1.5 out of 5

Size: Size:   micro (micro)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

Het oorspronklijke bankje is verdwenen en het ziet er niet naar uit dat hij terugkomt. De chirp is daarom een klein stukje verplaatst. Ga naar: N52°05.931, E04°23.373 ga even lekker leunen en wacht tot de GPS het signaal van de chirp heeft opgepikt.

Nee, deze cache heeft niets met krekels te maken, in ieder geval geen levende krekels. De cache is een eenvoudige multi bedoeld om cachers kennis te laten maken en (zelf) ervaring op te doen, met de nieuwe Chirp technologie. Je moet wel beschikken over een geschikte GPS. (zie ook het attribuut)

Ga naar bovenstaande coördinaten en kijk naar uw GPS. Hierop zal na korte tijd informatie verschijnen over de volgende stap. Mocht dit niet gebeuren; loop dan rustig wat rond in de omgeving van bovenstaande coördinaten. De GPS moet binnen 10 meter van de chirp zijn om te kunnen reageren. en heeft ook even tijd nodig (30 seconden) U hoeft niet opzoek naar de Chirp zelf, daar heeft u verder niets aan. Zie hieronder een plaatje van het uiterlijk van het apparaatje.Voor deze cache heb je een geschikt GPS apparaat nodig. Kijk hier welke apparaten dat zijn. Ook is het nodig om de nieuwste firmware op uw GPS te hebben. Via de website van Garmin kunt u deze downloaden (webupdater) Daarna dient u de chirpfunctie te activeren via de Geocache instellingen van uw GPS.

Het is interessant te weten hoe u deze nieuwe techniek ervaart. Ik zou het zeer op prijs stellen als u in uw logje uw ervaringen wilt beschrijven


Gefeliciteerd!
FTF Opaprikstok
STF Sandrakim72
TTF M.I.Casa

 

Additional Hints (No hints available.)Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.