Skip to content

Big Bang Event 2012 Event Cache

This cache has been archived.

Sus Antigoon: Aangezien het event al weer even voorbij is, is het tijd voor het archief. Zou je dit in het vervolg na 4 weken zelf willen doen?

Hartelijk dank voor het organiseren. Mocht dit event nog Trackables bevatten, dan kunnen die ook na archivering uit het event gehaald worden.

Met vriendelijke groet,
Sus Antigoon
Groundspeak Volunteer Geocache Reviewer

More
Hidden : Monday, 31 December 2012
Difficulty:
1 out of 5
Terrain:
1 out of 5

Size: Size:   not chosen (not chosen)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

31 december 2012. Afscheid van 2012. Dat mag eigenlijk niet stilletjes voorbijgaan. Ook dit jaar nodig ik alle geocachers daarom uit om nog één keertje op het einde van het jaar bij elkaar te komen. Even bijpraten wat er allemaal gebeurd is afgelopen jaar en de plannen van volgend jaar. En natuurlijk afscheid te nemen met een grote knal!

Waar? Sportterrein Strijthagen
Wanneer? 31 december 2012
Hoe laat? Van 11:00 tot 14:00uur
Wat? Bijpraten over afgelopen jaar en de plannen voor het nieuwe jaar. Tevens zullen er enkele eventcaches gelegd worden.
Parkeren? Direct bij de event locatie (als er niet te veel sneeuw en ijs ligt...)

Het event vindt buiten plaats. Het kan door de weersomstandigheden koud zijn. Aanpassen van de kleding op de weersomstandigheden is aanbevolen!

Om van binnen op te warmen is warme chocomel aanwezig!

Het event vindt plaats nabij de jaarlijkse demonstratie carbidschieten van Carbidvrienden Parkstad. Bij deze groep zijn ook enkele geocachers aangesloten, die jullie graag met deze luide hobby willen laten kennismaken. Gehoorbescherming kan van pas komen, echter niet noodzakelijk. Gezien het harde geluid geen honden meebrengen naar dit event!Kijk HIER naar een film van het carbidschieten.OPROEP: Afgelopen jaren is het event flink gegroeid. Wat hulp komt daarom van pas. We zoeken:
- Bakkers (wafels, koekjes, een vlaai, taart of cakes is altijd welkom. Laat in een log weten als je iets meebrengt)
- Cacheleggers (neem contact met mij op)Deelnemers van dit event kunnen op hun pagina de volgende banner plaatsen:HTML code:
<a href="http://coord.info/GC2K0AB" target="_blank"><img src= "http://img.geocaching.com/cache/afc4e0c5-c7fb-4d5c-9276-2b26012912e2.jpg" title="Big Bang Event 2012" height="200" width="147"></a>

Additional Hints (No hints available.)