Skip to Content

<

Talomuseo: Ylä-Savo Alphabet - T

A cache by kaksi_oravaa Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 05/06/2012
Difficulty:
1.5 out of 5
Terrain:
1.5 out of 5

Size: Size: regular (regular)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Related Web Page

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

Kätkö kuuluu Ylä-Savo Alphabet-kätkösarjaan. Kätköpurkki on 1,2 litrainen muovinen rasia, jossa on lokivihko, kätkötiedote, kynä, terotin ja silicaa. Purkkiin mahtuu isompiakin kulkijoita.


Talomuseo Keiteleen Vuonamon kylässä on 1800-luvun alussa rakennetussa Aholan talossa sijaitseva kotiseutumuseo. Aholan 1800-luvun alkupuolella rakennettu iso tupa on alunperin ollut savutupa. 1900-luvun alussa Aholassa on toiminut kylän kansakoulu. Talossa on asuttu vielä 1970-luvulla. Museossa voi tutustua savolaiseen talonpoikaiskulttuuriin ja esineistöön. Monet esillä olevista huonekaluista ja käyttötavaroista on talon alkuperäisesineistöä. Kotiseutuyhdistyksen vuonna 1977 perustaman museon omistaa nykyään Keiteleen kunta.

Museo on avoinna kesäaikaan. Pääsymaksu on aikuisilta 2€ ja lapsilta (yli 7v) 1€, jos haluaa tutustua museon tiloihin.

Kätköllä on lupa. Museon työntekijät ovat tietoisia kätköstä. Kätkö EI ole kivijalassa, älä siis siirrä kiviä. Löytääksesi kätkön mitään ei tarvitse siirtää.


Ylä-Savon Alphabet sarjan ohjeetFTF:n saaja voi halutessaan tehdä seuraavan kätkön (eli U:n) muutaman viikon kuluessa. Seuraava kätkö voi olla helpohko tradi, multi tai mysteeri. Kätkön saa sijoittaa koko Ylä-Savon seutukunnan alueelle eli hyväksyttäviä kuntia ovat Iisalmi, Keitele, Kiuruvesi, Lapinlahti, Pielavesi, Sonkajärvi ja Vieremä. Ilmoita löytöloggauksessasi, mikäli olet vapaaehtoinen seuraavan kätkön tekijä. Tarvittaessa tämän Alphabet-sarjan aloittaja (kaksi_oravaa) organisoi seuraavalle kätkölle tekijän. Näiden ohjeiden olisi hyvä olla myös sarjan muissa kätköissä, jotta sarja jatkuisi.

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

174 Logged Visits

Found it 161     Didn't find it 1     Write note 7     Temporarily Disable Listing 1     Enable Listing 1     Publish Listing 1     Owner Maintenance 2     

View Logbook | View the Image Gallery of 3 images

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.