Skip to Content

<

Multimäen multi

A cache by GustavJuoste Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 2/27/2011
Difficulty:
4.5 out of 5
Terrain:
5 out of 5

Size: Size: large (large)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

Lue kuvaus huolellisesti ennen kuin ryntäät etsimään kätköä. Tämä kätkö sopii vain kokeneille tai kylähulluille!


Multimäki on vanhan Joensuun alueista huonoimmin tunnettuja. Maaseutumainen paikka on lähellä kaupunkia, mutta paikalla ei ole varsinaista kylää. Suppeimmillaan nimitystä Multimäki käytetään Utran vanhan kanavan risteyksen ympäristön asutuskeskittymästä, mutta laajemmin Multimäeksi voidaan katsoa koko Iiksenjoen, Ilomantsintien, Pielisjoen ja Kontiolahden kunnanrajan väliin jäävä alue.

Toistaiseksi Multimäki on harvaan asuttua pelto- ja metsäaluetta. Lähitulevaisuudessa alueelle voi kuitenkin nousta useiden tuhansien asukkaiden uusi kaupunginosa. Siispä Multimäen seesteiseen tunnelmaan kannattaa käydä tutustumassa niin kauan kuin alue vielä on maaseutua.

Tästä multikätköstä on tehty haasteellinen, mutta mistään extreme-kokemuksesta ei kuitenkaan ole kyse. Kätkö on haettavissa sitkeydellä ja yksinkertaisilla lisävarusteilla. Etsijöiden kannattaa varautua siihen, että paikan päällä voi joutua käymään useamman kerran. Linnuntietä yhteismatkaksi tulee 3,5 km, maastossa suositeltavaa reittiä pitkin 6 km.

Haasteet kohtaavat jo alkupisteessä. Paikan päälle ei pääse tietä pitkin, ja kaikissa sopivissa lähestymissuunnissa tuntuu olevan esteenä pihoja. Talvella lumilapiosta on iloa, joskaan välttämättömästä varusteesta ei ole kyse. Niin ikään umpihankisukset tai lumikengät ovat suositeltava varuste. Kesällä tarvitaan venettä. Pieni taskupeili voi auttaa urakassa. Kätkörasia on vain loppupisteessä, alku- ja välipisteissä ei tarvitse irrottaa mitään. Loppupiste palkitsee upeudellaan.

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

82 Logged Visits

Found it 76     Write note 5     Publish Listing 1     

View Logbook

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.