Skip to content

This cache has been archived.

Krissedan&wellner: bye!

More
<

En välförtjänt kopp kaffe

A cache by Krissedan&wellner Send Message to Owner Message this owner
Hidden : Sunday, 27 March 2011
Difficulty:
1 out of 5
Terrain:
1 out of 5

Size: Size:   not chosen (not chosen)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

En välförtjänt kopp kaffe


Välkomna till ett cacheevent i Södertälje!


När man har varit ute en hel dag och cachat, FTF:at och promenerat så är man väl värd en kopp kaffe? Vi träffas klockan 16:00 söndagen den 27/3 på Café Tratten, Storgatan 21, i centrala Södertälje för att fika och prata igenom dagens cacheäventyr.


Cacherna kommer publiceras klockan 13:00 och vi avser inte någon samling innan det hela drar igång, utan hoppas att deltagarna är utspridda över stan. Det kommer bli cirka 20 cacher som släpps i området Södertälje Centrum, Östertälje och Södra (Södertälje hamn för utomsocknes) Om man kommer med kommunala färdmedel så kan man gå av vid någon av stationerna ovan.

En förutsättning för att vara med på cachandet under dagen är följaktligen en laptop eller smartphone med internetanslutning.

Vi är tacksamma om ni i loggen anger hur många ni kommer på fikat så att vi kan meddela cafeet detta så att dom kan ordna sittplatser åt oss. Vi har bokat plats för 20 personer och behöver veta i god tid om det blir fler än så som kommer så att vi kan boka upp fler platser. Förutom kaffebröd finns det prisvärda mackor och sedvanliga caférätter

Väl mött den 27:e!


Krissedan & wellner

Additional Hints (No hints available.)Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.