Skip to content

Het herstel van de watermeter Cache In Trash Out Event

This cache has been archived.

breukelenh: Het event is voorbij, we hebben vandaag nog de watermeter gecontroleerd. Deze staat er nog mooi bij, bedankt voor het helpen bij het herstel en nogmaals speciale dank voor JGeo die de onderdelen heeft kunnen regelen!

Wij hebben genoten van het herstel en de leuke reacties.

Anne, Jolanda en Henk

More
Hidden : Sunday, 01 May 2011
Difficulty:
1.5 out of 5
Terrain:
1 out of 5

Size: Size:   other (other)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

Wat: Het repareren van de watermeter naast de Genneper Hoeve in Eindhoven
Wanneer: 1 mei a.s.
Waar: zie de coördinaten boven aan de bladzijde
Hoe laat: vanaf 12:00 uur tot 17:00 uur
Programma:
12:00-13:00 Reparatie watermeter
13:00-14:00 Rondleiding Genneper Hoeve en omgeving
14:00-17:00 Caches in en opruimen van de omgeving


Op 17 april zouden de onderdelen aanwezig om het omhulsel van de watermeter in de Genneper Parken (earthcache: GC2N696) te repareren. Helaas gaat dit niet lukken, zo blijkt uit recentelijk contact en moeten we het event verplaatsen naar 1 mei.
JGeo heeft het voor elkaar gekregen dat er door de betrokken instanties (de Brabantse Milieu Federatie (BMF) en het Milieu Educatie Centrum (MEC)) geld wordt gestoken in het herstel van de kapotte onderdelen van de watermeter.
Door de extra aandacht voor deze watermeter dankzij de earthcache heeft men budget voor dit herstel vrijgemaakt.Zo zal het MEC de palenwand laten schilderen en heeft het BMF de vensters en panelen besteld om de watermeter in zijn oude glorie te herstellen. JGeo krijgt deze onderdelen en zal deze op 1 mei gaan installeren.

Het leek ons leuk om van deze dag een cito-event te maken, zodat we met zijn allen onder leiding van JGeo de watermeter kunnen herstellen. Verder kan ook de Genneper Hoeve bezocht worden, er zijn onlangs weer een heleboel kalfjes geboren. Ok zal er een rondleiding worden verzorgd. Ondanks dat eendaagse eventcaches niet meer mogen, kan er wel een kleine route voor kinderen worden uitgelegd, als daar behoefte aan is (geef dit aan in je "will attend"-log. Hier is dus geen extra puntje mee te behalen!
Natuurlijk kunnen er caches in de buurt worden gedaan. Tegelijkertijd vragen we je of je op afval wilt letten en dit in vuilniszakken (die nemen we mee!) wilt verzamelen, zodat de omgeving direct weer opgeruimd is. Afgelopen september hebben we al eens een opruiming gehouden onder aanvoering van Zugführer en Cache-Hopper, nu in de lente kan het nog een keer.

Wil je komen, schrijf dan even een "will attend" logje. Hopelijk tot de eerste mei!

Additional Hints (No hints available.)