Skip to content

This cache has been archived.

PizzaPronto: Het onderhouden of herstellen van deze cache was quasi onmogelijk geworden. Dank aan alle lopers, de vele favorieten en de mooie commentaren!

More
<

Voodoo child

A cache by PizzaPronto Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 04/01/2011
Difficulty:
3.5 out of 5
Terrain:
3.5 out of 5

Size: Size:   small (small)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

Meetshoven bos nachtcache

Er wordt gezegd dat er 's nachts dingen gebeuren in Meetshoven bos die het daglicht niet mogen zien. De boswacher die op onderzoek trok is niet meer teruggezien...
Als non-believer wilde ik het bos wel eens gaan verkennen en ben er bij volle maan op uitgetrokken om de spookverhalen te weerleggen. Niks te bespeuren, tot ik ergens in het bos een rare foto op de grond zag liggen. Ik heb er het coördinaat opgeschreven maar toen vielen er een paar bloedspatten op de foto. Ben weggelopen zo snel en zo ver ik kon. Als iemand zich geroepen voelt om uit te vissen wat er met de boswachter gebeurd is, feel free...

Volgende spullen mogen niet in uw onderzoeksuitrusting ontbreken:
  • wandelschoenen
  • muggenmelk (afhankelijk van het seizoen)
  • Zaklamp(en)
  • De hidden waypoints (!)
  • Een uurtje of 2 goeie moed en een dosis geluk

Succes...

Note: de final is een klein logboekje; de originele stash heeft het jammergenoeg niet lang overleefd. Deze zal hopelijk nog ooit vervangen worden.
Additional Hints (No hints available.)Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.