Skip to Content

This cache has been archived.

Team Gadolin: Muuton vuoksi keskusta-kätkömme ovat olleet viime aikoina luvattoman huonolla hoidolla. Arkistoidaan siis ja vapautetaan paikat uusille kätköille.

More
<

Oulu kirjoissa: Miss Farkku-Suomi

A cache by Team Gadolin Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 3/28/2011
Difficulty:
2 out of 5
Terrain:
2.5 out of 5

Size: Size: micro (micro)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

Kätkö ei sijaitse annetuissa koordinaateissa.

Tämä kätkö kuuluu sarjaan Oulu kirjoissa. Tämä on kirjasarjan bonuskätkö, jonka sijainti- ja vihjetiedot löytyvät muilta sarjan kätköiltä.

Kätkö on mikrokokoa. Ota oma kynä mukaan. Myös jonkinlaiselle apuvälineelle saattaa olla tarvetta. Huom! Kätkö ei sijaitse korkeajännitepylväässä eikä siihen liittyvässä kojeistossa.


Muusikko-kirjailija Kauko Röyhkän (s. 1959) Miss Farkku-Suomi julkaistiin vuonna 2003 (Like). Kirjassa liikutaan 1970-luvun Tuirassa ja Välivainiolla, ja se on kiinnostavaa luettavaa kaikille Oulussa kasvaneille.
Nyt Pike näkee, että se on turhaan satsannut minuun, koska olen hermostunut pelkuri, runkkari ja hihittäjä, joka ei pysty olemaan rauhallisena. Jumala, anna minun keksiä jotakin sanottavaa.
Mutta Jumala on vaiti.
-Asukko nää... Missä nää asut? kysyn.
-Välivainiolla.
Nyt olen ainakin avannut suuni.
-Sirppitiellä, Pike täsmentää. Sen on niin helppo puhua.
-Mä asun Tuirassa. Koskihallia vastapäätä. Tai Koskihallin ja kirkon välissä.
Biisin lopetussoinnut tulevat juuri kun olemme pääsemässä johonkin. Puhumisesta ei tule enää mitään, koska bändi tekee lopetuksensa, oman sisäpiirivitsinsä ja soittaa niin lujaa kuin kamoista lähtee, kitaristi tavoittelee taas Amerikan meininkiä ottamalla polvea ja rumpali helisyttää peltejään ja basistikin nostaa kätensä korkealle kuin joku vapaudenpatsas.

Kätkö sijaitsee lähellä Miss Farkku-Suomen asuinpaikkaa.

--
This cache is a part of a series "Oulu kirjoissa - Oulu in books". This is the bonus cache of the series. Pick up coordinate clues from the other book caches to locate the hide.

The micro-sized cache is situated near the home of Miss Farkku-Suomi, one of the characters in Kauko Röyhkä's 2003 book - the one that gave the book her name. Bring your own pen.

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

145 Logged Visits

Found it 136     Didn't find it 1     Write note 3     Archive 1     Temporarily Disable Listing 1     Enable Listing 1     Publish Listing 1     Owner Maintenance 1     

View Logbook | View the Image Gallery of 6 images

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.