Skip to content

This cache has been archived.

Team Vildmark: Burken i dåligt skick, och vi är inte i trakterna så ofta för att hinna fixa. Så tack alla ni som loggat burken under åren!

More
<

Åby Folketshus

A cache by Team Vildmark Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 04/05/2011
Difficulty:
1.5 out of 5
Terrain:
1.5 out of 5

Size: Size:   micro (micro)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:


Åby folkets hus är ett folkrörelsehus i två våningar med samlingssal och bostadsdel. Det ligger i övre delen av Åby med en storslagen utsikt över Norrköping och Bråvikens inre delar.

När jag var ung och bodde i Åby kunde man se barnförbjuden film där. Då fanns varken internet eller VHS video. Så ända sättet att se film var bio. Inne i Norrköping kunde man inte komma in om man var för ung men just på Åby folketshus var man inte så noga med att kontrollera hur gamla vi var. Jag kommer ihåg att de hade Bond tema och varje vecka var det en ny film. Det var hårda trästolar och en eller två pauser då man byte filmrulle och betydligt sämre ljud och bildkvalitet än vi har hemma på TV:n idag. Cachen är ett litet PET-rör med penna och loggremsa.

Additional Hints (No hints available.)Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.