Skip to content

This cache has been archived.

Forticert: Alla som var med har loggat så jag arkiverar detta event nu. Tack till alla som var med.

More
<

Event vid Cachebol

A cache by Forticert Send Message to Owner Message this owner
Hidden : Saturday, 14 May 2011
Difficulty:
1.5 out of 5
Terrain:
1.5 out of 5

Size: Size:   not chosen (not chosen)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:


Vi träffas kl. 10.00 för korvgrillning och cachetalk. Tag med egen korv med tillbehör, grillar med glöd finns på plats. Andra saker som är bra att ha med: Penna och papper för mysterylösning, miniräknare, ett uppslagsverk i minst 27 band samt några extra geniknölar att gnugga när dina egna har blivit utnötta.

För alla som är rädda för frågetecknen på geocachingkartan, alla som aldrig har löst en mystery, alla som har misslyckats med att lösa en mystery och alla som bara vill ha tips på hur man kan tänka när man löser en klurig gåta så kommer det hållas en kort nybörjarkurs i mystery-lösning. Efter genomgången kurs kommer ett prov att genomföras där alla som blir godkända kommer bli licencierade som "Master of the Unknown Geocache".

Cachebol ligger i den mysterytäta Ekensbergsskogen och för att kunna praktisera era nyvunna kunskaper kommer några nya mysterys publiceras i samband med eventet.

Pappersversioner av de nya Ekensbergscacharna kommer att släppas ca 12.00.

Det kommer även att släppas någon eller några speciella barnmysterycachar, notera gärna om det kommer några barn på eventet och åldrarna på dessa.

Parkera vid någon av de nedan angivna parkeringarna och gå via "Stigens början" waypointen från båda parkeringarna följ sedan stigen österut ca 900m.
Vid Cachebol finns två vindskydd och en eldstad.

Om någon har nya cacher på gång, mysterys eller andra, i Nyköping med omnejd publicera dem gärna denna dag, och be reviewern publicera dem kl. 13.00 och ta gärna med pappersversioner till eventet så får eventdeltagarna lite försprång.

Additional Hints (No hints available.)