Skip to content

<

SANTOS

A cache by PENSIO & MIKIBURIL Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 04/18/2011
Difficulty:
1.5 out of 5
Terrain:
2 out of 5

Size: Size:   small (small)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:


Montserrat, una muntanya màgica, espectacular, misteriosa, imponent, majestuosa. Segurament poques muntanyes al mont exerceixen tanta atracció i admiració. Mites i llegendes en podem trobar per tot arreu del seu perfil.

Sempre he pensat que per un moment no voldria haver-la vist mai, tot just per tornar-la a descobrir... i sentir el seu magnetisme desconegut altre cop. Descobrir tot d’una la seva imatge serrada conta el cel.

Hi hem passat molt bons moments... caminant pels seus senders i corriols, grimpat per les seves canals, repassat de a dalt fins a baix amb la bicicleta de muntanya, rodat amb la moto per les seves carreteres mítiques, i sobre tot, hi hem passat hores escalant entre les seves agulles i parets..

Conjuntament amb el Santos, ens hem enfilat per les més altes i verticals parets de Diables, Aeri, Frares, el Cavall.... per les difícils de Sant Benet, perdre’ns en el misteri i la soledat d’Agulles.... al sol dels Pollegons o del Serrat dels Monjos, o dies més desestressants per les fàcils parets de Gorros.

Aquest catxe és un tribut a tantes hores de diversió que ens ha donat aquesta muntanya, i un record per el nostre company Santos, que el Juliol del 2009 ens va deixar de la manera que un amant de la natura i de la muntanya no voldria mai. Un càncer ens va privar de la seva companyia.

El trobem a faltar.

 Per compensar-ho, varem escampar les seves cendres, just on ara i ha una placa commemorativa, i a uns 10 metres on trobareu el catxe.

Per trobar el catxe, cal agafar el Camí de les Bateries a sant Joan, una mica abans d’arribar a l’ermita. Encara no heu caminat 200, 300m pel Camí de les Bateries, així que es decideix a baixà (abans de fer-ho), surt un petit corriol que us i porta en pocs metres. Podreu gaudir d’una bona balconada, i observar el Baix Llobregat, fins el mar... i si us gireu, la zona de les Magdalenes, l’ermita de sant Joan i Sant Onofre. Un magnífic espectacle per a gaudir.

Tan innegable como que la separación no la forja el espacio,
es que la amistad no la rompe la distancia ni el tiempo.
Los caminos de la vida son caprichosos,
y acaban donde y cuando menos lo hemos pensado.
Nuestros caminos se entrecruzaron,
y el recuerdo de esos momentos,
se mantendrá siempre con nosotros.
Ahí donde estés…
estate al loro, para echarnos una cuerda cuando vayamos nosotros.

¡NOS VEMOS!

     

Additional Hints (No hints available.)Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.