Skip to content

<

Merikarvian kylät - Honkajärvi

A cache by METTÄMULLI Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 04/25/2011
Difficulty:
2 out of 5
Terrain:
1.5 out of 5

Size: Size:   micro (micro)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

Tämä kätkö kuuluu kätkösarjaan Merikarvian kylät. Kätkösarjan tavoitteena on esitellä Merikarvian lukuisia kyliä.

Joissakin Merikarvian kylät -sarjan kätköistä on bonus-numero, joten ota se talteen myöhemmin julkaistavaa bonus-kätköä ratkaistaksesi.

Honkajärven kylä asutettiin pysyvästi vasta 1680-luvulla. Vuosina 1713-1721 Isovihan aikaan kylä kuitenkin autioitui täysin. Honkajärven kaksiholvinen kivisilta on rakennettu 1850-luvulla. Honkajärven vanha, vuonna 1908 rakennettu kansakoulu on nykyisin kylätoimikunnan ahkerassa käytössä.

Aloituskoordinaatit vievät sinut kylätien päähän. Siitä alkaa kylän esittelykierros, joka kulkee kolmen pisteen kautta purkille. Itse kätköpurkki on sijoitettu niin, että sen etsiminen ja loggaaminen ei häiritse kylän ja kyläläisten rauhaa.

Lopullinen kätkö sijaitsee koordinaateissa N 61° 59.ABC’ E 021° 34.DEF’

Ensimmäinen välietappi sijaitsee koordinaateissa N 61° 59.251’ E 021° 35.275’. Laske pienen punaisen rakennuksen oven yläpuolella olevasta sanasta kirjainten määrä ja vähennä siitä samaisessa sanassa olevien U-kirjainten määrä, niin saat luvun B. Kun lasket saman sanan tavujen lukumäärän, saat siitä luvun E.

Toinen välietappi sijaitsee koordinaateissa N 61° 59.446’ E 021° 34.942’. Täällä näet vanhan kivisillan, josta jo aikaisemmin kuvauksessa mainittiin. Kun lasket sillan kivisten tolppien määrän ja jaat sen kahdella, saat tietää luvun D.

Kulje vielä kolmanteen välietappiin, joka on koordinaateissa N 61° 59.795’ E 021° 34.415’, niin saavut kylätien päähän. Tien päässä on viitta, jossa lukee tien nimi. Laske tien nimen tavujen määrä, se on luku F. Samassa sanassa olevien E-kirjainten määrä puolestaan on luvun A arvo. Luvun C arvon saat tietää, kun lasket kyseisen tien nimen kirjainten määrän ja jaat sen kahdella.

Additional Hints (No hints available.)Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.