Skip to content

This cache has been archived.

Tokfrjant: Då har alla loggat även på internet och plockat alla TB's samt coins som var med!
Jag tackar så mycket för att alla kom! Sammanlagt var vi 20st, bara 480st ifrån MEGA-event... [:D]
Vi ses någon annan gång! [:)]

More
<

Grillevent i Hallaryd

A cache by Tokfrjant Send Message to Owner Message this owner
Hidden : Saturday, 09 July 2011
Difficulty:
1.5 out of 5
Terrain:
1.5 out of 5

Size: Size:   not chosen (not chosen)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:


Hejsan alla geocachare!
Jag ska lägga ut lite geocache i Hallaryd och i samband med detta tänkte jag ha ett litet event där vi kan grilla tillsammans.

Jag tänkte släppa ett gäng geocache runt 11.00, det blir ingen samling innan utan man får komma när man har lust helt enkelt!

Klockan 16:00 så samlas vi för att äta lite vid en vacker plats intill Helge å och samtidigt så öppnas loggboken för eventet. Ta med egen mat och dricka samt något att ha maten på, grill och ved finns på plats!
Passa på att ta med alla TB's och coins!
Det finns ingen speciell tid då eventet slutar, man får stanna och pratas vid hur länge man vill.

Mer information kan komma, eller att information ändras, så håll utkik på sidan!


Detta är mitt förta event jag arrangera men jag hoppas att det kommer bli trevligt. Vi ses!
Med Vänliga Hälsningar, Emelie aka Tokfrjant!

Uppdatering! Jag har lagt ut waypoint till parkering och toalett. Vi är en del som ska mötas och det kommer bli jätteroligt! Hoppas den fina platsen jag valt ut är tillräckligt stor att vara på. Sammanlagt så kommer det ut 14 stycken geocache. Tio styckeen längst med en slinga som är en skogsväg, jag vill att alla ska gå eller springa denna rundan med tanke på att alla ska ha lika stor chans att få FTF :-) Tack mikr för att påminna mig om detta! mitten av vägen på en del ställen. Sedan kommer det finnas en liten final på slingan samt tre stycken geocache som ligger på andra ställen i området. Alla geocache kommer att bli publicerade på geocache.com vid 11:00, det kommer alltså inte bli någon samling för att ge ut koordinater. Åker ni långt och vill vara på plats klockan elva samt inte kan uppdatera koordinater på plats, så skicka mig ett mejl så kanske vi kan lösa det på något sätt (tex att ni får låna en dator med internet för att ladda er GPS med koordinaterna).

Additional Hints (No hints available.)Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.