Skip to content

This cache has been archived.

GEO BEAR: Cache gaat plaatsmaken voor een ander. Dank voor alle logjes!

More
<

(FPE2011) 4VAN5 - WIE VAN DE DRIE?

A cache by GEO BEAR Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 09/11/2011
Difficulty:
1.5 out of 5
Terrain:
2 out of 5

Size: Size:   small (small)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:


FPE2011:

Cluster Cache III

 
FPE2011
 
Short Description:

Cluster Cache III

Aap en Beer hebben ook voor het Flevo Polder Event van 2011 (FPE2011) een ClusterCache neergelegd, en driemaal is scheepsrecht. Deze GeoCache kun je uiteraard afzonderlijk doen, maar in combinatie zijn er meteen 5 verschillende typen GeoCaches te doen. De moeilijkheid is zodanig dat iedereen deze GeoCaches zonder problemen tot een goed einde kan brengen (je moet wel beschikken over de mogelijkheid om Wherigo te doen) en de mysterie komt weer van Aap, dus het is maar weer afwachten!

Alle caches uit de serie zijn:

Cluster Cache III

  Wherigo 1van5 - Wherigo
  MultiCache 2van5 - Multi Cache
  Traditional 3van5 - Traditional
  LetterBox 4van5 - Letterbox
  Mystery 5van5 - Mystery

We wensen iedereen bijzonder veel plezier bij het doen van deze ClusterCache III.

Cachebeschrijving:

Cluster Cache III

Het programma begon met drie schimmen achter een gordijn. Het gordijn werd opengedaan en de drie personen stelden zich voor, steeds met dezelfde naam. Vervolgens herhaalde de spelleider de naam en gaf een toelichting over het beroep hetgeen de desbetreffende persoon uitoefende. Vervolgens namen de kandidaten onder muziekbegeleiding plaats op hun stoelen tegenover de leden van het panel. Elk panellid had een minuut de tijd om vragen te stellen aan de kandidaten. Vervolgens moesten de panelleden raden welke van de drie personen de echte was, door een bordje met het cijfer 1, 2 of 3 te tonen. Vervolgens moest de echte kandidaat opstaan. Ook stelden daarna de andere twee kandidaten zich voor, met hun echte naam en echte beroep (vaak een totaal ander beroep dan het beroep van de te raden kandidaat).

Bij deze cache is het niets anders...

1. Mijn naam is ClusterCache III: N 52° 20.514 E 005° 16.496

2. Mijn naam is ClusterCache III: N 52° 20.514 E 005° 16.496

3. Mijn naam is ClusterCache III: N 52° 20.514 E 005° 16.496

Mijn naam is ClusterCache III, en ik lig verstopt op  N 52° 20.514 E 005° 16.496, ter plekke van deze coördinaat zult u mij vinden in de vorm van een plastic box met daarin een stempel om te kunnen plaatsen in uw eigen logboek. Het verzoek is dan ook om deze stempel in de box te laten zitten. Ik wens u veel plezier met het zoeken van mij en het plaatsen van uw naam en bij voorkeur eigen stempel in het logboek dat zit in mij bevindt.

We zullen echter nooit weten welke kandidaat de Cluster Cache III was!

Tijd en Afstand:

Cluster Cache III

Deze gehele Cluster Cache III heeft een afstand van ca. 3 km, waar je zeker een uur mee bezig bent. Als u ook van plan bent om de mysterie uit de Cluster Cache III serie te doen, vergeet dan niet om de benodigde informatie die zich in deze Letterbox bevindt te noteren en mee te nemen.

Banner:

Cluster Cache III

Na het doen van alle vijf de caches kan onderstaande banner worden toegevoegd aan het profiel.

Additional Hints (No hints available.)Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.