Skip to Content

<

ClueGeo Bonus - Case Closed!

A cache by GerardM86 Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 6/30/2013
Difficulty:
2.5 out of 5
Terrain:
2 out of 5

Size: Size: regular (regular)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:
De politie heeft dringend hulp nodig bij het oplossen van deze moord. Help jij bij het verzamelen van bewijsmateriaal en uiteindelijk het opsporen van de dader? De politie heeft momenteel 8 verdachten op het oog die de moord gepleegd kunnen hebben. Tevens zijn er 8 mogelijke moordlocaties en 8 mogelijke moordwapens. Je moet zowel de dader, het moordwapen als de moordlocatie zien te achterhalen om het bewijs rond te krijgen en de dader levenslang te kunnen opsluiten.

Om aanwijzingen te verzamelen moeten er 10 puzzels opgelost worden. Heb je je research werk goed verricht en de puzzel opgelost, dan kun je op pad om de cache te zoeken. In de cache vind je een aanwijzing die je helpt het onderzoek af te ronden. Als je alle 10 de puzzels hebt opgelost en de aanwijzingen uit de 10 caches hebt verzameld, dan weet je precies waar, waarmee en door wie dhr. Rust is vermoord. Als beloning kun je daarmee de locatie van deze bonus cache bepalen.

Ga dus snel aan het werk met je research werk en verzamel die aanwijzingen!

Na het vinden van de caches ClueGeo 01 t/m 10, heb je 7 verdachten, 7 wapens en 7 locaties weg kunnen strepen. Daarmee weet je wie de moord heeft gepleegd (Dader), waarmee (Wapen) en waar (Locatie). Met deze gegevens kun je de locatie van de bonus berekenen:

D = Woordwaarde Dader (volledige naam)
W = Woordwaarde Wapen
L = Woordwaarde Locatie

Noord: 5211265 + ((D x L) - W)
Oost: 539517 + ((D x W) - L)Als het je gelukt is om de moord op te lossen en je hebt deze bonus cache gevonden, dan mag je gebruik maken van de speciale ClueGeo Banner.


Maak gebruik van de volgende HTML-code om de banner in je profiel op te nemen:
<a href= "http://www.geocaching.com/seek/cache_details.aspx?wp=GC303PT"> <img src="http://img.geocaching.com/cache/775304e9-4c5f-40ff-ba9a-11f0fe3070d8.jpg" /> </a>
FTF: Zouk Team
STF: Somertjes
TTF: MarjanDeZeilster


Additional Hints (No hints available.) 

Find...

1,034 Logged Visits

Found it 1,003     Didn't find it 7     Write note 22     Publish Listing 1     Owner Maintenance 1     

View Logbook | View the Image Gallery of 147 images

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.