Skip to Content

<

VT12 perusparannus; Tillolan eritasoliittymä

A cache by Erkkosusi Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 7/31/2011
Difficulty:
2.5 out of 5
Terrain:
1.5 out of 5

Size: Size: small (small)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

Monesti kätköt esittelevät sijaintipakkansa historiaa. Tämän kätkön yhteydessä kurkistetaan kuitenkin tulevaisuuteen ja tutustutaan paikkaan, johon tullaan suunnitelmien mukaan tulevaisuudessa rakentamaan VT12:n perusparannuksen myötä Tillolan eritasoliittymä. Itse liittymä tulee kätkön pohjoispuolelle jäävään "notkelmaan", ja kätkön kohdalle nykyiselle valtatielle tulee kiertoliittymä, jonka kautta liikenne paikallistieksi jäävän nykyisen tien ja uuden tien välillä tulee kulkemaan

Tiehallinnon sivuilla hankkeesta kerrotaan muun muassa:
"Valtatien 12 yhteysvälin Lahti – Kouvola liikennemäärä on 6 900 - 12 500 ajoneuvoa vuorokaudessa. Raskaan liikenteen osuus on noin 14 - 17 % kokonaisliikenteestä. Erityisen ongelmallinen on yhteysvälin keskiosuus Nastolan Uusikylästä Iitin Tillolaan: tie on paikoin kapea ja huonokuntoinen, ohittamismahdollisuudet ovat puutteelliset ja Kausalassa valtatieliikenne kulkee Kausalan taajaman läpi.
Koko yhteysvälillä on huono liikenneturvallisuus ja se kuuluu kuolemantiheydessä pääteiden vaarallisimpaan viidennekseen.
Tiehankkeen jatkosuunnittelu ja toteuttaminen riippuvat tienpidon rahoituksen kehittymisestä. Rakentamisen on arvioitu voivan alkaa aikaisintaan vuonna 2013."

Ottaen kuitenkin huomioon julkisen talouden tilanteen ja tierahojen niukkuuden kätkö tuskin joutuu maansiirtokoneiden alta ihan lähivuosina arkistoon ?
Kätköpaikan ohi kulkee lumiseen aikaan kunnan hiihtolatu, muina aikoina pururata. Jos sinulla on aikaa ja kuntoa, niin kannattaa kiertää ulkoilureittiä enemmänkin, ja etsiä muitakin se varrelta löytyviä kätköjä.
Purkki on camottu, varsinaisen rasian koko on jotain smallin ja mikron väliltä, joten GC:t ja TB:t eivät valitettavasti mahdu sinne.

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

383 Logged Visits

Found it 369     Write note 6     Temporarily Disable Listing 2     Enable Listing 2     Publish Listing 1     Needs Maintenance 1     Owner Maintenance 2     

View Logbook

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.