Skip to Content

This cache has been archived.

Thymallus Thymallus: Cache archived.

More
<

2km Ruutanaan

A cache by Grimberg111 Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 8/14/2011
Difficulty:
2 out of 5
Terrain:
2 out of 5

Size: Size: micro (micro)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

Helppo peruskätkö. Aikaisemmin kätköilty silmun kanssa, ja ensimmäinen kätkö tällä nimimerkillä. Kätkössä ei ole kynää. KÄTKÖN IRROITTAMISEEN EI TARVITSE, EIKÄ SAA KÄYTTÄÄ TYÖKALUJA!

Ruutana on Kangasalan pohjoinen taajama-alue. Se sijaitsee Tampereelta tullessa valtatie 9:n ja Tampere-Orivesi radan varrella. Se on vanha radanvarren omakotialue, jota on viime vuosina täydennysrakennettu. Ruutanan eteläpuolella oleva Jussilan alue rakennettiin 1950-luvulla Tampellan työntekijöiden asuinalueeksi. Uusimpiin aluekokonaisuuksiin kuuluu rivi- ja omakotitalojen Laureeninkallio.

Asukkaita Ruutanassa on noin 2500. Alue on voimakkaassa kasvussa.

Ruutanassa on myös koulu (luokat 0-6) , kunnallinen päiväkoti ja terveysasema. Alueella on seurakuntakoti, nuorisotila, uima- ja veneranta, urheilukenttä ja matonpesupaikka.

Liikenneyhteydet

Ruutanasta on nopea kulkuyhteys Tampereelle. Alue kuuluu Tampereen seututariffivyöhykkeeseen. Arkisin Väinö Paunu Oy:n linja-auto numero 95 Tampereelle kulkee 1–2 tunnin välein työmatka- ja koululaisliikenteen aikaan. Viikonloppuisin on muutamia bussiyhteyksiä. Osa kaukoliikenteen vuoroista pysähtyy Ruutanassa. Ruutanasta on hyvä kevyenliikenteen väylä Kangasalan keskustaan.

Lähde: (visit link)

Kun jatkat matkaasi 9-tieltä päin n. 2km, pääset Ruutanan Keskustaan.

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

616 Logged Visits

Found it 599     Didn't find it 4     Archive 1     Temporarily Disable Listing 2     Enable Listing 1     Publish Listing 1     Needs Maintenance 4     Owner Maintenance 3     Post Reviewer Note 1     

View Logbook

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.