Skip to Content

This cache has been archived.

haksu10: Miitin on aika poistua arkistoihin. Lämmin kiitos kaikille osallistujille, te teitte tästä miitistä vallan loistavan!

Kaikkiaan 98 osallistumisloggausta kertyi; jos itse vielä joskus tähän loggaan osallistumisen (tiedä häntä uskaltaako niin tehdä :) niin yhtä vaille tasan sata olisi koossa, upeaa!

Mainittakoon vielä että miitin siivouksessa ei-roskia -osastolle kertyi oranssikeltainen muovimuki sekä 3 kalas -logollista muovituoppia. Ovat tallessa täällä Haksulandiasta jos joku kaipailee.

More
<

Haksulandian syysmiitti

A cache by haksu10 Send Message to Owner Message this owner
Hidden : Saturday, 03 September 2011
Difficulty:
1 out of 5
Terrain:
1.5 out of 5

Size: Size: not chosen (not chosen)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

Haksulandia avaa ovensa vastaanottamaan kätköilijät hellään huomaansa 3.9.2011 kello 13:00 alkaen.

Innolla lunastan kevään korvalla antamani lupauksen ja pidän Haksulandian miitin, Haksulandian kun sain peloista huolimatta säilymään edelleen asuinpaikkanani (nyt vuokralla omistajan vaihduttua kesän aikana).

Tällä kertaa en lupaa kakkukahveita, mutta ainakin kahvia on tarjolla talon puolesta, onhan miittipäivänä tasan 5 vuotta siitä kun Geocache.fi -sivusto virallisesti käynnistyi peräti kuuden sivulatauksen voimin :) Vuoden päästä aloituksesta sivulatauksia oli 8.500 päivässä, 3 vuoden jälkeen lähes 50.000 sivulatausta päivässä ja nyt mennään jo 100.000 sivun päivävauhdilla.

Nooh, panokset kovenee, lupaan sittenkin tarjota (kuiva)kakkua ja keksejä kiitoksena Suomen kätköilijöille, joiden ansiosta minua näin muistettiin.

Ohjelmassa on luonnollisesti rupattelua kätköilyn tiimoilta ja pieni kilpailukin mukaan mahtuu. Grillausmahdollisuus löytyy valinnan mukaan hiili- tai kaasugrillillä.

Pienessä kirpputorinurkkauksessa on myynnissä itsepalveluperiaattella uutta ja käytettyä atk-tarviketta (mm. kaapeleita joka lähtöön), dvd-levyjä sekä luettavaa. Halvoista ohjehinnoista saa myös itse tinkiä omantunnon mukaan.

Mikäli ilta alkaa pimenemään,ilma on viileä taikka tarvitaan tunnelmankohotusta, voidaan pistää nuotio palamaan ja jätkänkynttilöitä lämmittämään. Viime vuoden miittiin kaksi jätkänkynttilää saapui mutta niitä ei ehtinyt käyttöön virittämään.

Käytössä on suuri piha-alue ja halukkaat voivat ottaa vaikka viltit mukaan ja viettää piknikkiä jos keli suosii. Mikäli keli ei suosi niin miittiä vietetään autotallin, "paviljongin" ja puuliiterin suojissa ja myös sisätilat ovat täysin käytettävissä.

Tervetuloa miittiin 3.9.2011 kello 13:00 alkaen!

PS: Myöhemminkin saa tulla, koko päivä on varattu miitin menoon joten vielä illallakin löytyy ainakin haksu10 paikalta pyörimästä :)

* * * Yleistä * * *

Pysäköintiä varten löytyy hieman tilaa pihasta (ensisijaisesti mahdollisten yöpyjien käytössä), Passinmäentien varresta sekä viereisen puutarhakylän pysäköintialueelta.

Sitten edellisen miitin on Haksulandia hieman kehittynyt. Nyt tarjolla on kunnon vesivessa ja jopa bideesuihku, tosin lämminvesivaraajaa ei ole joten käytössä on vain kylmä vesi.

Haksulandiassa on käytettävissä myös mikro ruoan lämmittämiseen ja wlan -yhteys surffaustarpeisiin.

Haksulandia tarjoaa myös mahdollisuuden yöpymiseen joko teltassa, asuntoautossa/-vaunussa taikka ensiksi varaaville yläkerran pienessä vierashuoneessa (mahdolliset retkipatjat tms. täytyy tuoda mukana) (Lisätietoa Haksulandiasta ja majoituksesta). Miitin isäntää ei välttämättä seuraavana aamuna aamutuimaan kannata odottaa heräileväksi, joskus 10-11 välillä vasta kömmin ylös sängystä ;)

Läheinen suurempi tie aiheuttaa jonkin verran ääntä ja voi häiritä herkkäunista, mutta korvatulppia on tarjolla vierashuoneessa ja niitä voi myös pyytää miitin isännältä.

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

222 Logged Visits

Write note 29     Archive 1     Will Attend 83     Attended 104     Publish Listing 1     Announcement 4     

View Logbook | View the Image Gallery of 26 images

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.