Skip to Content

<

Huikkanen

A cache by kutale Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 11/14/2014
Difficulty:
3 out of 5
Terrain:
2 out of 5

Size: Size: micro (micro)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

Huikkasmysteeri Kotkassa.

Matkarakastaja

Illan suussa muuan mies näin saapuu hotelliin. Ottaa avaimensa ja syöksyy kerroksiin. Kengät pyyhkii päiväpeittoon, sylkee kylmään parsa keittoon. Kaupparatsu Huikkanen on tullut kaupunkiin. Tiukka katse huoneen peilin kautta solmioon. Paidan läpi aerosoli-suihke kainaloon. Laskee vielä lavuaariin. Menee hissiin, sitten baariin. Naiset katsoo Huikkaseen kuin yököt aurinkoon.

Matkarakastaja raju tulee silloin menee taju

Liiviedustaja merkonomi Huikkanen baaritiskiin iskee oman huoneen avaimen. Joka nainen tämän huomaa. Väärään kurkkuun vetää juomaa neiti Gunvor Perselius posket hehkuen. Huikkanen on tehokkaampi pallosalamaa: ”Neiti, neiti Perselius kävisikö pieni cha-cha-cha? Sopiiko näin, tässä näin vaan?” ”Juon vain tämän votka-limen. Mistä tiesitte mun nimen?” Huikkanen on hiljaa portsarille naurahtaa.

Matkarakastaja raju tulee silloin menee taju

Parkettien partaveitsi tekee pikatyön. Gunvor poistuu huoneesta jo aikaan puoliyön. Baarihan on vielä auki. Niin kuin särjen perään hauki hyökkää matkarakastaja kiristäen vyön. Ammattinsa mainetta on pakko puolustaa. Vaikka henki menisi et kesken heittää saa. Tartu uuteen, sitten uuteen. Jaksa, jaksa aamukuteen. Punasilmin päivällä taas firman näytteet jaa.

Matkarakastaja raju tulee silloin menee taju
Sanat: Juha Vainio

Täällä voi kuunnella biisin. Laulun sanoista eikä musiikista löydy ratkaisua vaan se löytyy jos on löytyäkseen seuraavan tekstin perusteella. Linkkejä ei tarvitse avata. Ratkaisua ei niistä löydy, vain Junnu Vainion biisejä.


Eräänä aamuna Huikkanen herää kaamean kankkuseen. Olo oli kuin erään HJK-Haka matsin jälkeen eikä Huikkanen aluksi muistanut mitään edellisestä illasta.

Pikkuhiljaa ja pätkittäin palaavat kostean illan tapahtumat mieleen. Huikkanen muistaa joutuneensa väittelyyn jonkun Liptonin kanssa, vai oliko se Leptoni? Kaveri oli ollut kylmän rauhallinen eikä Huikkanen saanut kaverista mitään otetta .. Lenin .. se oli Lenin .. ja samalla Huikkanen tajuaa joutuneensa väittelyyn Leninin patsaan kanssa .. toivottavasti kukaan ei nähnyt.

Kantakuppilassa Huikkanen tapasi anoppinsa ja heille tuli jostain jotain sanaharkkaa. Huikkanen oli sanonut: Kuulesh anoppi! Shinä olet kyllä .. higgs .. aika "veemäinen", tästä lhähtien mhinä kutshun shinua "veeksi". Siihen anoppi vastasi: "Ja minä sanon sinua higgs-Huikkaseksi". Tästä Huikkanen ei pitänyt ja kun vielä näki anopin kahtena hän sanoi: "shinä oletkin shitten tuplavee".

Kuppilassa oli myöskin γkä, jonka Huikkanen oli joskus haastanut moottoripyörällään kiidytyskisaan. Nolostihan siinä kävi: "En ehtinyt kuin hiukkasen kiihdyttää, kun γkä oli mennyt menojaan." Reilusti Huikkanen kuitenkin myönsi tappionsa ja yhdessä he laskivat γkän nopeuden. γkä leuhki vieläkin voitollaan ja näytti kuvaansa tapahtumasta: "katsopas Huikkanen, tässä on minun fotoni kisasta, jossa jäin ilman vastusta". Huikkanen mietti että siitäkin tapahtumasta on jo yli 30 vuotta, taisi muuten olla vuosi 1983. Lasketusta nopeudesta ota muistiin viisi eniten merkitsevää numeroa.

Huikkanen lopetti edellisen illan muistelunsa tähän ja mietti että sellaista elämä on. Huikkanen nousi sängystä, heitti suuhunsa yhden huippu hyvän makuisen hedelmäkvarkin suunsa karvasta makua peittämään ja saman tien punnitsi itsensä.

Koordinaatit ovat:
  • N 60 γkän nopeus kiihdyskisassa, siis ne viisi ensimmäistä numeroa
  • E 26 (anopin paino-25).(vaa'an lukema kun Huikkanen punnitsi itsensä+218).

Koska aamu- ja iltapainoissa on eroa niin ota vain "kokonaiset", checkeri hyväksyy pienen toleranssin. Kaikki painot on mitattu elektronisella Vaa'alla. Lähteenä on käytetty wikipediaa.


Additional Hints (No hints available.) 

Find...

82 Logged Visits

Found it 80     Publish Listing 1     Owner Maintenance 1     

View Logbook

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.