Skip to Content

<

Aarrekirstu

A cache by Delenna & Tehotytöt Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 8/31/2011
Difficulty:
2 out of 5
Terrain:
2.5 out of 5

Size: Size: small (small)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:

Olipa kerran kauhistuttava merirosvopäällikkö nimeltään Sagur Nardim. Hänellä oli kolme hienoa laivaa, jotka seilasivat ylväinä pitkin itäistä merta ja levittivät pelkoa minne tuuli heidät veikin. Kunnes eräänä yönä...

Oli synkkä ja myrskyinen yö. Kapinahenki levisi taifuunin tavoin Sagur Nardimin miehistöön. Sagur oli nimittäin kauhistuttavuuden lisäksi pihi, ankara ja perso suklaakekseille. Kaiken muun miehistö olisi kenties kestänytkin, sillä eihän merirosvopäällikön sovi olla nössö saati antelias, mutta ne suklaakeksit! Raavaat merirosvot vaativat punaista lihaa, makkaraa, olutta ja appelsiinimehua (rosvokin tarvitsee c-vitamiinia, laivalla on usein vaarassa saada nuhan)! Suklaakeksejä joka aterialla saa vahvimmankin ihmisen totaltaan pitemmän päälle.

Kapina siis levisi ja lopulta kaikki tappelivat toistensa kanssa ja laivatkin syttyivät palamaan. Merirosvot pelastautuivat kukin miten parhaiten taisivat. Sagur ui rantaan aarrekirstu (ja rommipullo) kainalossa. Suklaakeksit olivat vettyneet laivan uppoamisen mukana, mutta ainakin kolikoilla saisi pari pellillistä jostain arvonsatuntevasta tavernasta.

Sagur istui rannalla katsellen laivojensa tuhoa. Hän teki nuotion ja lämmitteli sen loimussa, lämmitellen itseään myös rommilla. Nuotio ja merirosvon jäljet ovat yhä nähtävissä tuolla paikalla (merirosvot eivät ole sitä siisteintä sorttia).

Toivuttuaan aseman ja omaisuuden menetyksestä Sagur piilotti kirstunsa vähän matkan päähän rannasta. Hän otti pari kolikkoa ja lähti etsimään tavernaa.

Sillä tiellä hän taitaa olla yhä. Haluatko käydä katsomassa löydätkö aarteen?

--------------------
Translation on the way!

Additional Hints (No hints available.) 

Find...

608 Logged Visits

Found it 590     Didn't find it 2     Write note 5     Temporarily Disable Listing 2     Enable Listing 2     Publish Listing 1     Needs Maintenance 3     Owner Maintenance 1     Update Coordinates 2     

View Logbook | View the Image Gallery of 9 images

**Warning! Spoilers may be included in the descriptions or links.

Current Time:
Last Updated:
Rendered From:Unknown
Coordinates are in the WGS84 datum

Return to the Top of the Page

Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.