Skip to content

<

Putken hautajaiset

A cache by pvpp Send Message to Owner Message this owner
Hidden : 10/02/2011
Difficulty:
1.5 out of 5
Terrain:
1.5 out of 5

Size: Size:   regular (regular)

Join now to view geocache location details. It's free!

Watch

How Geocaching Works

Please note Use of geocaching.com services is subject to the terms and conditions in our disclaimer.

Geocache Description:


Putken hautajaiset on tavallinen tradikätkö, joka on kaikkien vapaasti logattavissa. Kätköön ei liity mitään putkihaastetta. Itse kätkö on helposti löydettävä regular. Jätä kuitenkin kätkön ”suojaosa” rauhaan, äläkä yritä irrottaa sitä.
Putkihaasteet ovat kätköilyn hulluus ja suola. Lähes jokaisella kätköilijällä on kokemuksia kätköilyputkista tai vahva mielipide siitä, miksi ei putkikätköile. Tarjoamme tällä kätköllä mahdollisuuden jakaa omia putkikokemuksiaan tai muistella omia putkiaan tai putkettomuuksiaan kertomalla niistä loggauksissa tai viemällä kätkön juurelle kiven oman putkensa tai putkiensa muistoksi.

Tämä kätkö on nimimerkkimme tarpeesta syntynyt memorial-kätkö. Putkikätköily iloineen ja ihmetyksineen on leimannut vahvasti arkeamme ja harrastustamme viimeiset 250 päivää. Putken hautajaispäivää on odotettu kuin kuuta nousevaa, ja aamuja on laskettu hartaasti. Emme ole ihan varmoja osaammeko lopettaa, mutta ”putken hautaaminen” siirtymäriitteineen ja muistosanoineen tuntui tarpeelliselta. Haluamme myös esittää kiitokset ja pahoittelut niille ystäville ja läheisille, jotka ovat osoittaneet joustavuuttaan, kun harrastuksemme on esiintynyt vähemmän rationaalisessa valossa.

Additional Hints (No hints available.)Reviewer notes

Use this space to describe your geocache location, container, and how it's hidden to your reviewer. If you've made changes, tell the reviewer what changes you made. The more they know, the easier it is for them to publish your geocache. This note will not be visible to the public when your geocache is published.